Назбирав 40 мфо

• Автор теми Автор теми Bablomyt25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вкладення

• Screenshot_2019-11-11-16-15-19-511_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-11-11-16-15-19-511_com.android.chrome.webp
    81.3 Кб · Перегляди: 166
Bablomyt25, реально, зупиніться, більше жодних пролонгацій! Навіть не сіпайтесь!

У меня тоже такая тетрадка была, только я в этом год варилась. Как Вы 3 года? В голове не укладывается. Во-первых, не всех родственников находят, близким смените симки. Во-вторых, поговорите с родными, думаю, что они Вас поймут, тем более после стольких переплат. Думаю, что они не захотят, чтоб Вы этим чмoшнuкu ещё хоть копейку отдали. Ну и в-третьих, пробуйте вернуть переплаты, может получится. Удачи Вам и терпения.
А куди звертатися щоб спробувати повернути переплати?

А куди звертатися щоб спробувати повернути переплати?
Ви тут знайдете відповіді на всі питання, можна через нацком, можна з адвокатами. Але ви маєте почитати хоча б 2-3 дні форум. Тоді пазл складеться і все розрулиться

Bablomyt25, реально, зупиніться, більше жодних пролонгацій! Навіть не сіпайтесь!
В мене сьогодні 9 пролонгацій, сслоун і є кеш протягом останніх 5 місяців кидаю по 90 грн щоб продовжити на день і вони кожен день звонять це самі назойливі

Всім привіт, близько двох років я тягнув , пролонговував кредити, брав нові ,перекривав і так далі, близько 1,5 млн гривень я потратив просто на комісію за відсотками , зараз зрозумів ,що вже не можу, хотів би дізнатися можна зробити так , щоб повернути тільки суму яку взяв тим паче ,що на деяких МФО я вже по 10 разів переплатив тіло кредиту відсотками.
Вы в своем уме столько отдать не полати через два года будет только тело или в суд с такой переплатой суд вынести решение в вашу пользу что вы все выплатили вот так пошлите их накуй мой вам совет

В мене сьогодні 9 пролонгацій, сслоун і є кеш протягом останніх 5 місяців кидаю по 90 грн щоб продовжити на день і вони кожен день звонять це самі назойливі
Так, сслоун в мене був два роки) я теж кожен день лонгувала, вони діставучі,і знаходять швидко контактних. Але це всього навсього дзвінки. Повторюсь, перше, що ви маєте зробити - це не лонгувати більше.
За два місяці мені вже три конторки з 8 запропонували списання 100% штрафів. Але я ітак не збираюсь їм навіть тіло вже повертати, бо сповна вже виплатила пролонгаціями. Перший день на форумі я була готова і тіло їм платити, лиш би акцію запропонували, а тепер нічого не планую платити (тільки за рішенням суду, якщо справа дійде до суду, звичайно)

Screenshot_2019-11-11-16-34-08-071_com.vitvov.profit.webp

Post automatically merged:

Вкладення

• Screenshot_2019-11-11-16-32-50-654_com.vitvov.profit.webp
    Screenshot_2019-11-11-16-32-50-654_com.vitvov.profit.webp
    71.5 Кб · Перегляди: 153
Знову бредятіна пішла.заробляти такі гроші і влізти в мфо.смішно дико гидко таке читати.
даже если конкретно этот автор фейк я верю что есть такие люди, иначе МФО бы так не богатели и нелодились как грибы после дождя :wacko: даже на этом форуме полно гюдей кто годами лонгировал, а сколько людей еще и не знает что есть этот форум

даже если конкретно этот автор фейк я верю что есть такие люди, иначе МФО бы так не богатели и нелодились как грибы после дождя :wacko: даже на этом форуме полно гюдей кто годами лонгировал, а сколько людей еще и не знает что есть этот форум
Я одна з таких лонгерів??? ну що порибиш...вже так сталося ( нічого не змінится, я вже змирилась

Screenshot_2019-11-11-16-34-08-071_com.vitvov.profit.png

аха..я подумала что "борг Серому" это какое-то новое МФО :mosking:

Я одна з таких лонгерів??? ну що порибиш...вже так сталося ( нічого не змінится, я вже змирилась
Я верю что все в жизни возвращается..так что в никуда выкинутые деньги заработаные непосильным трудом со временем вернутся вам обратно! пусть в двойном размере!:luboff:

Мне недавно позвонил Быстрозайм,точнее моей маме,разговаривала я. Просрочка с мая, тело 8000. Так вот, он на полном серьезе отметил, что пролонгаций по кредиту на 34000, а вот тела кредита, я еще почему то не отдала и вообще не понятно почему перестала им платить... Я сама, как вдумаюсь про суммы, зло берет ?

Мне недавно позвонил Быстрозайм,точнее моей маме,разговаривала я. Просрочка с мая, тело 8000. Так вот, он на полном серьезе отметил, что пролонгаций по кредиту на 34000, а вот тела кредита, я еще почему то не отдала и вообще не понятно почему перестала им платить... Я сама, как вдумаюсь про суммы, зло берет ?
У мене з сслоун, більше 30 штук грн....якщо не більше, не пам'ятаю вже, але і не хочу згадувати

аха..я подумала что "борг Серому" это какое-то новое МФО :mosking:

Я верю что все в жизни возвращается..так что в никуда выкинутые деньги заработаные непосильным трудом со временем вернутся вам обратно! пусть в двойном размере!:luboff:
І вам того ж! Хай звертаються до вас, і до всіх таких як ми)

Найдите хорошего адвоката и вы вернете себе половину той суммы, которую потратили, если не больше. Перестаньте платить, при любом звонке от любого мфо, один ответ мой адвокат с вами свяжется. Все, и со следующего дня вы будете спать, как младенец.

Смотрю на эти блокнотики, и аж сердце защемило. А у меня ведь тоже был такой. Но когда я решила, стоп, порвала и выкинула.

Вже назбирав 3 просрочки: качай гроші, укр позика і алекс кредит

Та я змирився, просто вот давка на близьких вот чого не хочеться, зараз всі будуть знати , люди не так все сприймають, нічого страшного не має, просто хочу щоб це все закінчилося, це все тягнеться більше 3 років , вот шукаю порад тут
Зверніться до юриста. Це саме той випадок, коли можливо вирішити на вашу сторону. І більше не оплачуйте. Батькам змініть сім карти і не буде ніхто на них тиснути. Думаю іншим при бажанні можете і не пояснювати. Якщо є бажання розібратись самому, то почитайте форум, проконсультуйтесь і виберіть стратегію дій. Але краще гроші на пролонгацію спрямуйте на щось важливіше.

Ваша тема мабуть буде хітом на форумі. Але тут вас чекає підтримка, розуміння і допомога. Тому ви знайшли правильне місце.

Останнє редагування:
Вже назбирав 3 просрочки: качай гроші, укр позика і алекс кредит
Банкам и МФО не плати не копейки, отдай людям (в банки и мфо все равно влезешь в просрочку), переоформить имущество с себя и доходы в тень увести. Дальше я бы шел одним из путей:
1) Приоритетный. Искал юриста и с юристом через суды бы пробовал по МФО переплаты стребовать
2) Обьявление себя банкротом.

Така гірка правда, але ви праві.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі