Назбирав 40 мфо

• Автор теми Автор теми Bablomyt25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
На даний момент в мене 60 онлайн кредитів, 20 з яких не на мене , плюс кредитка ПУМБ , приват , монобанк, а також оплата частинами в приваті і пумбі і швидка готівка в а-банку
Post automatically merged:

Переглянути вкладення 21327Переглянути вкладення 21328Переглянути вкладення 21327
Названия мфо

Ну нельзя так лохатся!:facepalm:я б не то что не возвращала им,я б ещё с них требовала.

Знову бредятіна пішла.заробляти такі гроші і влізти в мфо.смішно дико гидко таке читати.
Screenshot_2019-11-11-14-49-21-168_com.android.chrome.webp

Манівео

Та с такими переплатами, наймите юриста толкового и в суд идите переплаты возвращать. При таких цифрах неплохо было бы их и в хвост, и в гриву отыметь!
Це взагалі можливо?

:facepalm: о как, уже миллионеры в шарашках позычают)
Я не є мільйонером, але міг би ним стати

Особисто менi все зрозумiло з Вами!
Що саме зрозуміло?

Вкладення

• IMG_20191111_142907.webp
    IMG_20191111_142907.webp
    575.6 Кб · Перегляди: 267
  • IMG_20191111_142912.webp
    IMG_20191111_142912.webp
    530.1 Кб · Перегляди: 258
  • IMG_20191111_142918.webp
    IMG_20191111_142918.webp
    341.8 Кб · Перегляди: 223
  • 0 байт · Перегляди: 0
  • 0 байт · Перегляди: 0
Останнє редагування:
На даний момент в мене 60 онлайн кредитів, 20 з яких не на мене , плюс кредитка ПУМБ , приват , монобанк, а також оплата частинами в приваті і пумбі і швидка готівка в а-банку

Переглянути вкладення 21327Переглянути вкладення 21328Переглянути вкладення 21327

Screenshot_2019-11-11-14-49-21-168_com.android.chrome.png

Манівео

Це взагалі можливо?

Що саме зрозуміло?
Я в шоці! Немає слів...

Ого ?, а я вам верю.У меня с мужем было шт 50 на двоих,продали машину и часть закрыли , но не все и влезли снова... вышли на просрочку с 25+.Еще долги друзьям,приват и моно банк. Вот это вам жарко будет от звонков ) Если есть записи , чеки и т.д нужно самому подавать в суд . Но скажу вам по опыту , не платив больше МФО , появились деньги , муж купил мне машину, чтобы мне было легче с детьми пока он за границей работает.Жизнь возвращаешься в прежнее русло. Мы лично влезли из-за кредита на квартиру и ремонта и дальше все как у всех , но масштаб сумм заплаченных у нас тоже колоссальный ... Уже закрыла приват , почти вернули все долги друзьям , монетка вот с суд подала , очень мило -будем бороться)

Ого ?, а я вам верю.У меня с мужем было шт 50 на двоих,продали машину и часть закрыли , но не все и влезли снова... вышли на просрочку с 25+.Еще долги друзьям,приват и моно банк. Вот это вам жарко будет от звонков ) Если есть записи , чеки и т.д нужно самому подавать в суд . Но скажу вам по опыту , не платив больше МФО , появились деньги , муж купил мне машину, чтобы мне было легче с детьми пока он за границей работает.Жизнь возвращаешься в прежнее русло. Мы лично влезли из-за кредита на квартиру и ремонта и дальше все как у всех , но масштаб сумм заплаченных у нас тоже колоссальный ... Уже закрыла приват , почти вернули все долги друзьям , монетка вот с суд подала , очень мило -будем бороться)
У мене вот поки 1 просрочку, але сьогодні 9 пролонгацій, я просто не знаю що робити далі, ви вирішували питання через юриста? Просто в знайомих я бачив ,що через місяць два приходить повідомлення щоб просто закрили тіло? Вам також таке пропонували?

У мене вот поки 1 просрочку, але сьогодні 9 пролонгацій, я просто не знаю що робити далі, ви вирішували питання через юриста? Просто в знайомих я бачив ,що через місяць два приходить повідомлення щоб просто закрили тіло? Вам також таке пропонували?
С юристами я тоже лохонулась « Защита» меня не защитила , а только деньги исправно брала..После того , как перечитала весь форум , прикинули сумму переплат и оплат , сменили номера и режим снежинки. Никаких договоров с ними не будет у меня ..

Всім привіт, близько двох років я тягнув , пролонговував кредити, брав нові ,перекривав і так далі, близько 1,5 млн гривень я потратив просто на комісію за відсотками , зараз зрозумів ,що вже не можу, хотів би дізнатися можна зробити так , щоб повернути тільки суму яку взяв тим паче ,що на деяких МФО я вже по 10 разів переплатив тіло кредиту відсотками.
Если это вас успокоит то вы уже все им вернули с лихвой.

Bablomyt25, на форумі є юристи. Попробуйте з ними порадитися.

Screenshot_2019-11-11-14-49-21-168_com.android.chrome.webp

Манівео

Це взагалі можливо?

Що саме зрозуміло?
Я навіть друкувати не можу...
Слів нема...

Я навіть друкувати не можу...
Слів нема...
Та я змирився, просто вот давка на близьких вот чого не хочеться, зараз всі будуть знати , люди не так все сприймають, нічого страшного не має, просто хочу щоб це все закінчилося, це все тягнеться більше 3 років , вот шукаю порад тут

Та я змирився, просто вот давка на близьких вот чого не хочеться, зараз всі будуть знати , люди не так все сприймають, нічого страшного не має, просто хочу щоб це все закінчилося, це все тягнеться більше 3 років , вот шукаю порад тут
Було близько двох рокiв,стало бiльше трьох...

3 роки ви допомагаєте процвітати різним МФО...
Колосальні суми витратили ні на що...
Як???
Вам не шкода???
Ви з якогось мафіозного клану, що так переймаєтесь тиском на свою родину?

Жесть просто. о_О

1.5 миллиона, почему бы и нет.
Обычное дело для хорошо зарабатывающего, который попал в неприятную ситуацию.
Так было и со мной, нормально зарабатывал, даже не думал, что придется занимать у кого-то деньги. Потом заболела мать, нужна 1к$ на обследование, у меня были такие деньги. Потом деньги на лечение, в день 1.5к гривен примерно уходило и на это у меня были деньги. Потом 5к$ на операцию, на этом моменте встал вопрос, где брать деньги, да и не хотелось сильно в чем-то себе отказывать, а жить прежней жизнью. Пошёл в приват, райфазен и альфу за кредитом - отказали, т.к. когда-то была просрочка 400 гривен на 3 месяца(уехал заграницу, приват регулярным платежом снял 50гривен).На второй день после приезда звонок от привата:"У вас задолженность...". Я без задней мысли, типа копейки пошёл сразу же оплатил. Потом проверил в убки - все нормально, задолженности нету, рейтинг 470, к моменту, когда заболела мать(2года) он как-то стал 250, хотя не было просрочек, да и кредитов я не брал.
Мать здорова, просрочка пошли, живём дальше

Було близько двох рокiв,стало бiльше трьох...
Потрібно перевірити...
Але мені потрібно перезавантаження...
Зі сторони модератора- жодних претензій, зі сторони користувача- я не вірю, що таке існує...

Bablomyt25, як можна пролонгувати кредит на 15000 на протязі двох з половиною років і не помічати, що ви даруєте свої гроші незрозуміло кому...???

У мене це теж тягнеться більше 2ох років. До серпня я теж всі ці мфо пролонговувала, брала інші, зичила в людей гроші. Я навіть боюсь підраховувати скільки я віддала на пролонгації, скільки я закрила з відсотками, я просто підрахувала тільки суми які винна людям. На сьогодні це вже більше 8000 доларів.
Мфо просто не оплачую! Я їм вже виплатила своїми безкінченними пролонгаціями, особливо сслоун, майкредіт, гроші всім, мілоан і швилко гроші
Моя вам порада - зупиніться!
Максимум, що на вас чекає в кінці кінців - це суд (а там у вас всі шанси виграти з вашою історією)...так, будуть замахувати рідних і друзів дзвінками, але це все пусті балаканини!
Просто зупиніться лонгувати! Заспокойтесь, видихніть і починайте новий етап у вашому житті)

У меня тоже такая тетрадка была, только я в этом год варилась. Как Вы 3 года? В голове не укладывается. Во-первых, не всех родственников находят, близким смените симки. Во-вторых, поговорите с родными, думаю, что они Вас поймут, тем более после стольких переплат. Думаю, что они не захотят, чтоб Вы этим чмoшнuкu ещё хоть копейку отдали. Ну и в-третьих, пробуйте вернуть переплаты, может получится. Удачи Вам и терпения.

Screenshot_2019-11-11-14-49-21-168_com.android.chrome.png

Манівео

Це взагалі можливо?

Що саме зрозуміло?
Mission completed це типу ви вже закрили? Чи просто пролонгували?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі