Наярює укрборг!

• Автор теми Автор теми Юнга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Юнга

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
24
Бали
283
Юнга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!До мами знову дзвонив укрборг,при цьому не пояснюють з приводу якого боргу дзвонять,а сразу говорять-боржник,борги треба віддавати,чекайте судових приставів буде опис майна.Деталі за телефоном...Я просто не розумію чому вони не кажуть причину дзвінка і з приводу якого боргу,чи вони просто своєрідно викликають її на зв'язок?Може мені самій до них передзвонити і "культурно" спитати в чому справа?Можливо хтось може підказати як діяти?

Ну позвоните вы им и что дальше?ну скажут у кого они купили, выставят свои фантазии и всо на этом!
А у видят что есть реакция на их звонки то ещё больше доставать будут

Ну позвоните вы им и что дальше?ну скажут у кого они купили, выставят свои фантазии и всо на этом!
А у видят что есть реакция на их звонки то ещё больше доставать будут
[/QUOTEНу да,Ви праві,мама звичайно не реагує посилати вже їх стала,але просто бісить їх манера спілкування як щурі себе поводять скрито.
А які МФО їм продають?Шукала в інтернеті інфу є тільки про банки.

Всім привіт!До мами знову дзвонив укрборг,при цьому не пояснюють з приводу якого боргу дзвонять,а сразу говорять-боржник,борги треба віддавати,чекайте судових приставів буде опис майна.Деталі за телефоном...Я просто не розумію чому вони не кажуть причину дзвінка і з приводу якого боргу,чи вони просто своєрідно викликають її на зв'язок?Може мені самій до них передзвонити і "культурно" спитати в чому справа?Можливо хтось може підказати як діяти?
Буде опис лайна и не більше. Підготуйте унітаз для цього))
А які МФО їм продають?Шукала в інтернеті інфу є тільки про банки.
Вам нужно понимать, что лично для Вас ничего не изменится, кто бы не купил этот долг. Небо не упадет и к Вам никто не приедет. Ваша задача - морозиться до тех пор, пока Вам по почте не пришлют хоть что-то, подтверждающее их слова. Далее - читаете, складываете макулатуру и ждете дальше.

Останнє редагування:
Буде опис лайна и не більше. Підготуйте унітаз для цього))

Вам нужно понимать, что лично для Вас ничего не изменится, кто бы не купил этот долг. Небо не упадет и к Вам никто не приедет. Ваша задача - морозиться до тех пор, пока Вам по почте не пришлют хоть что-то, подтверждающее их слова. Далее - читаете, складываете макулатуру и ждете дальше.
Дякую,в принципі так і роблю-повний мороз)

Та блін,що робить,посилать їх нафіг і все,і нічого не платити.Нічого вони не заберуть,ніхто не приїде.І радуйтесь життю.З шарагами не общатись.Повний ігнор.І побачите,життя стане кращим

а с каких номеров звонят

Мовчать і не йти на контакт , сам так робив.

Та блін,що робить,посилать їх нафіг і все,і нічого не платити.Нічого вони не заберуть,ніхто не приїде.І радуйтесь життю.З шарагами не общатись.Повний ігнор.І побачите,життя стане кращим
Платити я точно не буду,нема чим і нема бажання,не спілкуюся з ними вже більше місяця,сімку поміняла,а стару загубила,може вже в розшук подали...за місцем прописки не проживаю та якщо чесно то і прописка в заявці у мене була ліва майже по всіх МФО так що от така я шахрайка.
Мовчать і не йти на контакт , сам так робив.
Так і роблю а мама посилає їх по еротичному шляху

Так мабуть тіки банки.альфа точно
Але альфа банку в мене нема в мами тоже в мене ощад і приват але там все плачу вчасно,так виходить що дзвонять не за мене????
Але альфа банку в мене нема в мами тоже в мене ощад і приват але там все плачу вчасно,так виходить що дзвонять не за мене????
Або дзвонять за чужі гріхи?

Приват не продае. Хіба може після виконавчої якщо не змогли стягнути.ощад можливо

Приват не продае. Хіба може після виконавчої якщо не змогли стягнути.ощад можливо
Та ні не могли продати,обов'язковий платіж я плачу вчасно по двох банках,вже сама не розумію якого *** вони вчепилися?

сегодня все аналогично - как и у Вас в банках все в порядке ????? от куда не понятно

сегодня все аналогично - как и у Вас в банках все в порядке ????? от куда не понятно
В банках в мене все ок,а укрборг дзвонив до мами з приводу якось взагалі лівого чувака якого вона не знає,але вже десь більше місяця не дзвонять.

В банках в мене все ок,а укрборг дзвонив до мами з приводу якось взагалі лівого чувака якого вона не знає,але вже десь більше місяця не дзвонять.

у меня тоже все ок в банках

Назад
Угорі