Наярює половину дня

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Я ще ніразу ні з ким не говорила)
Та хто зна, як вони заробляють. Просто сьогодні баланс на 0 і така тишина, ніхто не дзвонить))
В мене сьогодні,як не дивно поки ще тиша.Мабуть радяться,щоб це новеньке придумати...

В мене сьогодні,як не дивно поки ще тиша.Мабуть радяться,щоб це новеньке придумати...
То й так, сенс телефонувати в пустоту?
Ось чому затихли: до мене за день замість 50 дзвінків лише 5, проте дзвонили сьогодні родичам з готівочки (а мені ні), хресному батьку, той був не в курсі, дзвонить одразу не мені, а мамі(рідна його сестра) і влаштував скандал, вони посварились...мама дзвонить мені, я все так же кажу, що не в курсі хто це і що вони від мене хочуть...їй раніше присилали у вайбер з є-кеш реквізити оплати суму ІПН і селфі з паспортом...я відморозилась. Тоді ще мама казала написати заяву до поліції, але я не написала, бо не знала, що саме писати...
І ось сьогодні ця готівочка. Мама кричить "понабиралися, звідки в них наші номера? Нащо ти їх вказувала??" А я ніде і не вказувала..я з хресним сама не спілкувалася, перший раз за півроку пару днів тому зідзвонилася..і ось сьогодні йому дзвонили..хоч бери да не дзвони нікому...
То чи писати заяву і який її вміст має бути?
Дякую за увагу...

Останнє редагування:
Назад
Угорі