Навіщо працювати в Україні взагалі?

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 151
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
[QUOTE="Elated, post: 321853,

З.ы только что с воздуха упало 1000 грн)
[/QUOTE]
Точно,Вам упало?

Вам мля жрать не давай, дай пофлудить!
Так вечно, автор сливается практически сразу, а дальше 100500 страниц по теме и не очень)
Post automatically merged:

Мой пример, офф зарплата 13-18000, еще 5-10000 не официально на работе, ну и торгую в интернете еще на 2000, живу в маленьком городке с 20000 насилением

З.ы только что с воздуха упало 1000 грн)
В новом мфо на 1к займ новый взяли?

Ненормативна лексика.
Не розумію логіки - працювати в Україні коли зарплати 5,000-10,000
(Скажем в середньому 300грн в день, а часто доводиться і на роботі засидітись довше і тратити час на транспорт ) якщо існує багато способів заробити $20-30 (500-750 грн) за 3-4 години на інтернеті. Друг з дитинства працює охороною в АТБ стоїть як стовбур цілий день за 7 тис, ноги каже відвалюються після 10 годин , Я йому пропоную що покажу та навчу як заробляти на неті - а він починає що ноут треба купляти , то англійську вчити то пенсію не дадуть і т.д...
за 3-4 часа? а в личку можно подробней

А я скажу так, кто сидя на диване говорит не пойду работать за 5000 грн.
В то же время лежа на диване, скажет че за развод в интернете заработок 15 000 это вброс...
А поднять ваще жoпy?Просто поднять, да в иннете любая сумма реальна.
Пример даже мфо/каллы/типа калы звонари, они работают и получают свою зп сидя в подвале на деревяных стульях... И получают 8 000+% Не напрягаясь, спугнул работорговца в закусочной лавке... и получил премию к зп :)

В то же время лежа на диване, скажет че за развод в интернете заработок 15 000 это вброс...
Пример даже мфо/каллы/типа калы звонари, они работают и получают свою зп сидя в подвале на деревяных стульях... И получают 8 000+% Не напрягаясь, спугнул работорговца в закусочной лавке... и получил премию к зп :)
Пример, мягко говоря, неудачный) с такими темпами, можно и в убийцы записаться или в наркоторговцы)

Куйовый пример ... лучше такого нам сердобольным не пишите !

mavr, канешна,без!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі