Навіщо працювати в Україні взагалі?

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 151
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
а можно подробней за работу узнать

зекредит, кредит каса, глобал, клай, качай гроши, укрпозыка, грошы всем, кредитлайт
Так эти все гомодрилы неочем. И там одни ****** работают) хотя даже это слово для них громко)

из всех знаю только кассу и глобал!
половина пишет на сайте что жителям АТО не дают! мне дали. вот что они за долбодятлы. знают что давать нельзя и дали.. вот весь аргумент в суде
Post automatically merged:

И что же тебе они делали?
да вот именно что ничего! кроме смс и 100 звонков в день первую не делю. терь игнор полный 10-15 звонков, но должно же где-то вылезти!

половина пишет на сайте что жителям АТО не дают! мне дали. вот что они за долбодятлы. знают что давать нельзя и дали.. вот весь аргумент в суде
Post automatically merged:

да вот именно что ничего! кроме смс и 100 звонков в день первую не делю. терь игнор полный 10-15 звонков, но должно же где-то вылезти!
Что вылезти? Ждёшь ******* на дом?

Вкладення

• 6446497.webp
    6446497.webp
    11.4 Кб · Перегляди: 19
В Україні не працюють, а виживають.
Молодь тікає за пошуком кращого життя. Дядя Петя і всі його колишні колеги президенти довели країну до краху. Подивимось що буде с паном Зеленським. Наобіцяв багато чого, но поки що нічого не відбувається.

Почали за роботу,перейшли на займи,а закінчили політикою.

Класика

В Україні не працюють, а виживають.
Регулярно бачу "виживальників" в маркетах. Гребуть так, нібито останній день "виживають".
В п'ятницю неможливо стіл в нормальному ресторані замовити.
Вранці в центрі х%й машиною проїдеш, бо зубожілі все своїми тарантайками заблокували.
Якщо так "виживають", то я вже не знаю, яка вона біда буває...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі