нацкомфин признало фиктивность договоров Манивео

• Автор теми Автор теми andryha1982
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 20K
Останнє редагування:
Цілий рік я в цій жопі і два дня назад попала на ваш сайт. Брала монівео не один раз, так як залізла в ці довбані кредити по дурості. Місяць назад оформила знову кредит в монівео на 10000,два рази робила пролонгацію і от зломився телефон, 4 дня без зв'язку і купивши новий смартфон надходять мені дзвінки від якогось Андрія Борисовича що я вина монівео 17000,хамить мені. Я відповідно в істериці починаю шукати кошти так як продовжити кредит я не можу, крім нього ще 7 штук висить мікрозаймів. І так випадково я натрапила на ваш сайт, прочитала багато інформації і тепер незнаю як бути. Дали час до суботи, а як не оплачу то будуть звонити знайомим, чого відповідно я не хочу. Я обясняю, що немаю таких коштів а мені тільки хамство у відповідь. Сказала тому Андрію що проконсультуюсь з кредитним адвокатом(дякую сайту за таку інфу) а в нього чомусь зразу змінилась інтонація і почав мене повчати, що от-на адвоката я гроші маю а їм оплатити кредит ні, що я більше переплачу адвокату і тд і
Мене так само повчають кожен день кеш поинт, що значить на адвоката я маю гроші,а їм заплатити я не маю?

Петиции все поодписала. В нацком буду писать на всех, даже где нет просрочки. Давить их надо! А то по телефону они крутые, а мы- воры, нищеброды.

пришел ответ с нацкома - по их подсчетам я енотам должна половину от той суммы что они в лк заявляют. переслала ответ нацкома на єл енотов, жду

Мені також киньте силку я їм тоже винна і сума вже прилічна а ще напишу в нацком.Треба їх добивати жалобами в нацком. А може нам всім зібратись і подати в суд на манівео.

Хто має борг в маніво ви всі писали в нацком.
писала я 29.05. чекаю відповіді. брала 8000. пролонгаціями заплатила 20000. асьогодні ось прийшов лист на електронку
Доброго дня, ...............​
Ми не отримали сплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 17.05.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Найближчим часом компанія Moneyveo планує подати до поліції заяву для ініціювання початку розслідування наявності складу злочину (ст. 190-192 КК України).
Зателефонуйте, щоб уникнути негативних наслідків прострочення, або сплатіть борг. Сума до сплати на поточну дату становить 26048,60 грн.
Moneyveo​

писала я 29.05. чекаю відповіді. брала 8000. пролонгаціями заплатила 20000. асьогодні ось прийшов лист на електронку
Доброго дня, ...............​

Ми не отримали сплату вашого кредиту, яке ви мали здійснити 17.05.2019 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Найближчим часом компанія Moneyveo планує подати до поліції заяву для ініціювання початку розслідування наявності складу злочину (ст. 190-192 КК України).

Зателефонуйте, щоб уникнути негативних наслідків прострочення, або сплатіть борг. Сума до сплати на поточну дату становить 26048,60 грн.

Moneyveo​

Чи нацком може до мене дзвонити я на незнайомі номери не відповідаю,і куди прийде від них відповідь на електронну пошту

Нарушение правил, п.3.1. Несанкционированная реклама МФО, онлайн-займов, всяческие уговоры оформить кредит (за последнее - пожизненный БАН).
Глупости это все, электронная подпись имеет такую же силу, как и "обычная" [ссылка на МФО] , а если руководствоваться такой логикой, то покупая в интернет магазине мы тоже потом можем протестовать

Глупости это все, электронная подпись имеет такую же силу, как и "обычная" link , а если руководствоваться такой логикой, то покупая в интернет магазине мы тоже потом можем протестовать
как раз таки есть разница электронная подпись или живая!!!!
код из сообщения и действительно настоящая электронная подпись это совсем разные вещи:radist::pravila::письмо:

Доброго ранку! 20 травня писала у Нацкомфінпослуг скаргу на Манівео. Борг складає майже 20000 грн.Чекала відповідь, і тут вчора прийшло повідомлення від Манівео. Взагалі не очікувала такого, бо крім емейлу я з ними взагалі не спілкувалась. Я думаю що це Нацком- на них вплинув.))

Вкладення

• IMG_20190604_140237.webp
    IMG_20190604_140237.webp
    46.8 Кб · Перегляди: 107
как раз таки есть разница электронная подпись или живая!!!!
код из сообщения и действительно настоящая электронная подпись это совсем разные вещи:radist::pravila::письмо:
Согласна.Говорили вчера с подругой,она сказала,что электронную(индивидуальную)подпись получить не так легко и она даётся ОДНА.Т.е. оформляя документы в онлайне(покупки,билеты)Вы пользуетесь только ей.А в МФО-развод.Кстати,у неё такая подпись есть.

Ето всё до одного места они продали Таліон плюс і всьо, а Таліон начал тереризировать всех в деревне і на работу звонят

Мене так само повчають кожен день кеш поинт, що значить на адвоката я маю гроші,а їм заплатити я не маю?
вмене мані в прольоті з 14.03.19. Змінив номер,а вказаний в них номер поставив в інший тел. Ну звонять,пишуть. Нарахували бже 32к з10к. Але з родичів і з
айомих нше ніхто не казав шо їм звонили. Два рази приїзжала виїздна група))))) мене небуло вдома)))))) короче сказочніки.
Согласна.Говорили вчера с подругой,она сказала,что электронную(индивидуальную)подпись получить не так легко и она даётся ОДНА.Т.е. оформляя документы в онлайне(покупки,билеты)Вы пользуетесь только ей.А в МФО-развод.Кстати,у неё такая подпись есть.
Да. У жены тоже есть. Там к подписи надо иметь ключ+сертификат ключа. Делала в налоговой

Останнє редагування:
Да прикроют скоро этот манивео. Если вы заметили то они начали массово списывать % с долгов лижбы вернуть хоть своё. Думаю не спроста это.

Я вам так скажу манивео вообще обнаглели, сегодня 3 день просрочки, пытались списать деньги. Первое списание, пытались списать всю сумму, потом

Вкладення

• Screenshot_20190610_210734.webp
    Screenshot_20190610_210734.webp
    109.8 Кб · Перегляди: 56
У меня они каждый день пытаются. Я поменала карту, в инете поставила лимит ноль. Пока не угрожают, но маму нашли. У нее карточка в пб...

Назад
Угорі