Нацкомфінпослуг відповідь по Манівео-краще б не писав

• Автор теми Автор теми AndriiK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 4K
Вот, что писала в Нацком
И вот, что пришло с Нацком по Манивео мне (((
Помогите разобраться ?
Стоит ли ещё раз писать в Нацкомфинуслуги?
И как правильно сформулировать обращение?

Я ПІБ маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА
Кредит був виданий на суму 11500 грн 28.09.2019р. Загальна сума кредитних забовязань з відсотками на 03.01.2020р. становиться 22561,93грн. (9881,04грн.(тіло кредиту) + 12680.89грн. (загальна сума відсотків від дати останньої пролонгації 25.11.2019р.)). На період 3-ох місяців користування Кредитним коштами я вже сплатила – 12064грн. це сумма, яка перевищує залишок тіла кредиту на 2182,96грн. Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від 28.09.2019р. № 468807375 укладений між товариством ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАСОВА ДОПОМОГА» та ПІБ

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.Відкриття та передача третім особам індифікуючої інформації про наявність у мене кредитних зобов'язань.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу ________________
Очередное доказательство, что НКФУ больше вред, чем помощь :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Вы сами признали существующий договор ... Мда...
Плюс к тому, что теперь вам тяжко будет нивелировать их предъявы, если сунутся в суд.

Вот, что писала в Нацком
И вот, что пришло с Нацком по Манивео мне (((
Помогите разобраться ?
Стоит ли ещё раз писать в Нацкомфинуслуги?
И как правильно сформулировать обращение?

Я ПІБ маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА
Кредит був виданий на суму 11500 грн 28.09.2019р. Загальна сума кредитних забовязань з відсотками на 03.01.2020р. становиться 22561,93грн. (9881,04грн.(тіло кредиту) + 12680.89грн. (загальна сума відсотків від дати останньої пролонгації 25.11.2019р.)). На період 3-ох місяців користування Кредитним коштами я вже сплатила – 12064грн. це сумма, яка перевищує залишок тіла кредиту на 2182,96грн. Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від 28.09.2019р. № 468807375 укладений між товариством ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАСОВА ДОПОМОГА» та ПІБ

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.Відкриття та передача третім особам індифікуючої інформації про наявність у мене кредитних зобов'язань.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу ________________
У меня такой же долг...((
Пишите снова но только с просьбой проверить договор на соответствие действующему законодательству. А именно: ЗУ "Об электронной коммерции", ЗУ "Об потребительском кредитовании", ЗУ "Об электронной цифровой подписи" а не просто пересчитать вам тело и проценты у меня так же пришло, я второй раз написал, жду ответа.
Здравствуйте, хочу написать письмо в нацкомфинуслуг.? Манивео на мои условия не идут, просрочка и пеня увеличивается. Буду очень благодарна за пример письма! Вышлите, пожалуйста, в личные сообщения.
Заранее благодарю!?

Пишите снова но только с просьбой проверить договор на соответствие действующему законодательству. А именно: ЗУ "Об электронной коммерции", ЗУ "Об потребительском кредитовании", ЗУ "Об электронной цифровой подписи" а не просто пересчитать вам тело и проценты у меня так же пришло, я второй раз написал, жду ответа.
Підкадіть, яка була відповідь з Нацкому?

Написав я місяць тому жалобу на Манівео в нацкомфінпослуг, тіло 10150 грн, через місяць зробив пролонгацію на 2650 грн, тепер вийшов на просрочку, на сьогодні нарахували 33000 грн, але в чому проблема що вони мені написали закони про пеню і штрафи а в кінці листа написали що все ок, правильно нараховано, я в шоці!!!!!
Хто там рахував, тупанув я трошки потрібно було спочатку в МФО написати а потім в нацик!
Моя думка така що Манівео має своїх людей там, тому що з 5 МФО вони мені допомогли і списували без проблем а на єнотів два рази писав і два рази вони нічого не знайшли.
Народ які поради будуть з вашої сторони і хто може порахувати мені по закону України яку суму я мав би їм заплатити в разі якщо вони подадуть в суд???!
Мнение Нацкомфин в судах не особо учитывают. В суде, если подадут, все штрафы и пени отрежут. Останется тело и проценты по дате завершения пролонгации.

Можно и мне такой шедевр скинуть?) Пожалуйста!

Підкадіть, яка була відповідь з Нацкому?
Ответ был что я взял кредит на сумму 3500 грн, оплат не вносил (они были и есть около 11 000 грн) пересчитали процент, пеню, штрафы и написали общую сумму 31000 грн. И что в любом случаи по закону я могу обратится в суд. Платежи присылал, договор присылал, скрин отправлял кабинете и т.д.
Можно и мне такой шедевр скинуть?) Пожалуйста!
Какой именно?)

Ответ был что я взял кредит на сумму 3500 грн, оплат не вносил (они были и есть около 11 000 грн) пересчитали процент, пеню, штрафы и написали общую сумму 31000 грн. И что в любом случаи по закону я могу обратится в суд. Платежи присылал, договор присылал, скрин отправлял кабинете и т.д. Я щось не зрозуміла, Вам відповіли, що Ви винні 31000 і що оплат у Вас не було?

Какой именно?)

Если у Вас есть пример писем , мне тоже скиньте пожалуйста !)

Назад
Угорі