Нацкомфінпослуг ( miloan)

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Я новачок на форумі. Брала в мілоан 700, 11 днів штрафу вже нарахували 14 000. Пролонгацію ще не робила. Є сенс писати в нацфін щоб домовитися оплатити тільки тфло кредита? Хто з таким мав справу?

Доброго дня! Я новачок на форумі. Брала в мілоан 700, 11 днів штрафу вже нарахували 14 000. Пролонгацію ще не робила. Є сенс писати в нацфін щоб домовитися оплатити тільки тфло кредита? Хто з таким мав справу?
Це за 11 днів нарахували 14к?

А з ким домовитися з нацкомфін? Вони тільки перевіряють законність нарахування відсотків і так далі.
А от Мілоан нараховує відсотки до певного періоду, потім зупиняється нарахування і продають кредит капіталу. Останні теж пропозиції присилають із списанням, правда поки повне списання не пропонували.
Добре зробили, що не пролонговували) тепер чекайте вигідних пропозицій, раз надумала закривати.

А з ким домовитися з нацкомфін? Вони тільки перевіряють законність нарахування відсотків і так далі.
А от Мілоан нараховує відсотки до певного періоду, потім зупиняється нарахування і продають кредит капіталу. Останні теж пропозиції присилають із списанням, правда поки повне списання не пропонували.
Добре зробили, що не пролонговували) тепер чекайте вигідних пропозицій, раз надумала закривати.
Вони поки культурно говорять, але дзвонять вже і на домашній ( не знаю як знайшли, я такі дані не давала) боюся щоб на роботу не дзвонили, давала дані попередньої роботи, боюся щоб теперішню не взнали

Вони поки культурно говорять, але дзвонять вже і на домашній ( не знаю як знайшли, я такі дані не давала) боюся щоб на роботу не дзвонили, давала дані попередньої роботи, боюся щоб теперішню не взнали
Вони на перших порах такі активні, потім якось притихли. Тепер тільки пропозиції смс-кою надсилають.
Ну у мене так, по крайній мірі
Спілкуватись з ними не раджу, бо можуть наговорити вам всякого, що ви побіжите перезичувати і почнеться...

Вони на перших порах такі активні, потім якось притихли. Тепер тільки пропозиції смс-кою надсилають.
Ну у мене так, по крайній мірі
Спілкуватись з ними не раджу, бо можуть наговорити вам всякого, що ви побіжите перезичувати і почнеться...
Саме більше наярює мілоан та манівео ( тіло 20 000, прострочка 15 днів вже 33 000)

Мне милоан за 2 мес. с 10000 насчитал уже почти 40000))) грозятся продать и заказывать гроб и цветочки. Ну я и говорю, чтобы продавали, я с каллами договорюсь, если с вами уродами не получается. В нкфу писала, но пока придёт ответ - продатут. А может, поэтому и продают, мало ли вдруг нкфу какой-то запрос им послало.
Короче, по барабану. Только настроение испортила себе)))

А после какого срока начинают предлагать "пропозиции"?

Мілоан продали кредит капіталу, а кк вже запропонував акцію
И какую акцию предложили?
Мілоан продали кредит капіталу, а кк вже запропонував акцію
И какую акцию предложили?

З 15 тисяч списують 5 тис, при умові якщо я 10 оплачу)))))
Отака-от "вигідна" пропозиція)))))))
Тіло вроді 5 було

Ахаха, да. "Выгодно". Представляю, какое предложение мне озвучат. У меня там тело 10к, и 10 дней просрочки. Задолженность якобы 16к уже)))

Ахаха, да. "Выгодно". Представляю, какое предложение мне озвучат. У меня там тело 10к, и 10 дней просрочки. Задолженность якобы 16к уже)))
Тридцятку впаяють однозначно)))))
В мене з 10к. Вже хочуть 25к. Це за 24дні прострочки
Ну, ну...вам теж 30 світить)

Назад
Угорі