Нацком пошёл в рознос или...?

• Автор теми Автор теми Мусичка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Про Манивео там есть: За результатами аналізу інформації та документів наданих ТОВ “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА” Актом зафіксовано, що ТОВ “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА” здійснювало укладання електронних договорів з надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту з ОСОБОЮ_1 (договір від 04.04.2019 № ХХХХХХХХХ), ОСОБОЮ_2 (договір від 19.12.2018 № ХХХХХХХХХ), ОСОБОЮ_3 (договір від 23.05.2018 № ХХХХХХХХХ) шляхом укладання електронних договорів (далі – Договори) за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи (далі – ІТС) у порядку, що не від- повідає статтям 11, 12 Закону України “Про електронну комерцію” (далі - Закон), частині 2 статті 639 та статті 1055 Цивільного кодексу
Я так понимаю, что способ заключения договоров Манивео назван не соответствующим Закону об электронной коммерции. И Манивео устранили эти нарушения

Останнє редагування:
Они частенько кого то лишают лицензии ,кого то штрафуют и так далее , но конторы какие то вообще не известные ( в основном) либо это ломбарды и кредитни спилки и т.д., это нам нифига не даёт ((

Друзья кто что слышал? Вчера Зеленский подписал закон о роспуске Нацкомфинуслуг и все переходит под Нацбанк,с 1 июня вроде как,и что это нам даст?

Друзья кто что слышал? Вчера Зеленский подписал закон о роспуске Нацкомфинуслуг и все переходит под Нацбанк,с 1 июня вроде как,и что это нам даст?
для нас нічого гарного я так думаю немає(((

Назад
Угорі