Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я написала на Довиру и гарантию... ответ...потребовали документы у манивео и довиру ждемс результатаЧи є сенс писати в Нацком на МФО після продажі Таліону?
Підкажіть,будь ласка, як Ви писали.я написала на Довиру и гарантию... ответ...потребовали документы у манивео и довиру ждемс результата
Мені сьогодні від Таліону прийшло смс, закриття за тіло,але Манівео вже заплатила 3 тіла.я написала на Довиру и гарантию... ответ...потребовали документы у манивео и довиру ждемс результата
Писала просто своими словами...что между мною ФИО и МФо был заключен договор такой-то... на такую сумму. В кувернадцатом году мфо продало перепродало договор тому-то. Эти в свою очередь требуют то то...договора на право переуступки ни одна компания не надає. Прошу вас перевирити договора нв право переуступки...вот типа такого написала....я писала до договору 2017 года....ждем ответ...но довира перестала звонить вообще.... и сразу я написала лист довире, и манивео чтобы те дали справку про відсутність заборгованості поскольку перед этим они мне прислали ответ на мой запрос, что финансовых претензий ко мне не имеют и чтобы довира и манивео прислали мне договора переуступки... если этого не произойдет..я предупредила что будем готовить иск и подавать на их в суд. Сегодня довира и манивео получили мои письма так что ждем ответаПідкажіть,будь ласка, як Ви писали.
Дякую. Завтра теж спробую.Писала просто своими словами...что между мною ФИО и МФо был заключен договор такой-то... на такую сумму. В кувернадцатом году мфо продало перепродало договор тому-то. Эти в свою очередь требуют то то...договора на право переуступки ни одна компания не надає. Прошу вас перевирити договора нв право переуступки...вот типа такого написала....я писала до договору 2017 года....ждем ответ...но довира перестала звонить вообще.... и сразу я написала лист довире, и манивео чтобы те дали справку про відсутність заборгованості поскольку перед этим они мне прислали ответ на мой запрос, что финансовых претензий ко мне не имеют и чтобы довира и манивео прислали мне договора переуступки... если этого не произойдет..я предупредила что будем готовить иск и подавать на их в суд. Сегодня довира и манивео получили мои письма так что ждем ответа
28 листопата 2020 це не наступилоСьогодні розмовляла із кк. Кажу, мені договір факторингу потрібний, то кажуть, що відправили вже давно. Кажу, що нічого не отримувала. Був якийсь лист, але звичайний. То сказали, пишіть офіційний запит і вам нададуть усі документи. Які саме документи вимагати у них? У мілоан теж треба написати чи лише в кк?
Ой, а я і не звернула увагу. Як же ж тоді Нацком перевірку здійснював цікаво? Тепер що, знов писати в Нацком і на їх помилку вказати?28 листопата 2020 це не наступило
Ну спробуйте але врахуйте тДякую. Завтра теж спробую.
Та это ничего я думаю существенно не изменит...то пальчиком тыкнуть можноОй, а я і не звернула увагу. Як же ж тоді Нацком перевірку здійснював цікаво? Тепер що, знов писати в Нацком і на їх помилку вказати?
Врахуйте що у нас договор 2017 рокуДякую. Завтра теж спробую.
Пожалуйста отпишитесь по итогуПисала просто своими словами...что между мною ФИО и МФо был заключен договор такой-то... на такую сумму. В кувернадцатом году мфо продало перепродало договор тому-то. Эти в свою очередь требуют то то...договора на право переуступки ни одна компания не надає. Прошу вас перевирити договора нв право переуступки...вот типа такого написала....я писала до договору 2017 года....ждем ответ...но довира перестала звонить вообще.... и сразу я написала лист довире, и манивео чтобы те дали справку про відсутність заборгованості поскольку перед этим они мне прислали ответ на мой запрос, что финансовых претензий ко мне не имеют и чтобы довира и манивео прислали мне договора переуступки... если этого не произойдет..я предупредила что будем готовить иск и подавать на их в суд. Сегодня довира и манивео получили мои письма так что ждем ответа
А мене хтось продав Фактору,вчора почалися дзвінки від них,ні смс про продаж,ні листа.я написала на Довиру и гарантию... ответ...потребовали документы у манивео и довиру ждемс результата
Да и пусть звонят....в своем роде эта как игра квест?А мене хтось продав Фактору,вчора почалися дзвінки від них,ні смс про продаж,ні листа.