Нацком на Гелексі

• Автор теми Автор теми Irena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, хтось писав на Кашинський в Нацком??? Є результати??? Я сьогодні написала. Стільки нарахували, ур*ди!!
скажіть, вам прийшов ответ від нацкома? щось хороше?

у меня таже беда... написала на кешбери,ответ был через месяц .договор не действителен.двойная реституция.отправлю им копию.пусть читают
Подскажите пожалуйста как правильно вы писали жалобу? С чего начать?

Мне Нацком не помог с Кишинским, видел на форуме что кому то помогал, в любом случае надо пробывать и писать

Звертаємо увагу, що пунктами 1, 7 частини другої статті 7 Закону України
«Про споживче кредитування» визначено, що дія Закону України «Про споживче
кредитування» не поширюється на договір, укладений на строк до одного місяця та
загальний розмір кредиту за якими не перевищує однієї мінімальної заробітної
плати, встановленої на день укладення кредитного договору
Звертаємо увагу, що пунктами 1, 7 частини другої статті 7 Закону України
«Про споживче кредитування» визначено, що дія Закону України «Про споживче
кредитування» не поширюється на договір, укладений на строк до одного місяця та
загальний розмір кредиту за якими не перевищує однієї мінімальної заробітної
плати, встановленої на день укладення кредитного договору
вот такое пришло от Нацкома и предоставьте все доки, от така біда малята

Писал, получил ответ, что договор недейчтвителен и подлежит двухсторонней реституции. Только как их теперь заствить это сделать...
Здраствуйте!У меня тоже самое с Кашинским!Взял 3000 в октябре на сегодня насчитали13000!Что такое реституция?Спасибо!!

Здраствуйте!У меня тоже самое с Кашинским!Взял 3000 в октябре на сегодня насчитали13000!Что такое реституция?Спасибо!!
Реституція - це коли ви їм повертаєте, те, що вони вам дали. А вони повертають вам те, що ви платили (пролонгації).

Реституція - це коли ви їм повертаєте, те, що вони вам дали. А вони повертають вам те, що ви платили (пролонгації).
Кашинский написал мне что продал мой кредит Гелекси!Те предлагают за три-четыре раза оплатить!Всё равно пугают ст190!Как быть?

Кашинский написал мне что продал мой кредит Гелекси!Те предлагают за три-четыре раза оплатить!Всё равно пугают ст190!Как быть?
Так це одне й те саме Кашинский Гелекси
В мене просрочки 4 місяці дзвонило якесь ЕАПБ

Раз в місяць подзвонять і пропадають в мене там були пролонгації((( так що пошли вони нах

Гелексі - це юридична назва, а Cashinski - як торгова марка. Це одне й те саме.

Раз в місяць подзвонять і пропадають в мене там були пролонгації((( так що пошли вони нах
ЕАПБ - розшивровується, як якась європейська ху#ня, вони їм просто на продзвон дають. Мені вони теж шлють напоминалки всякі.

вы предоставили им доки по кредиту, если да то откуда с лич каьинета?

Назад
Угорі