Нацком на Гелексі

• Автор теми Автор теми Irena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K

Irena

Форумчанин
Дописи
267
Реакції
44
Бали
5125
Irena не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, хтось писав на Кашинський в Нацком??? Є результати??? Я сьогодні написала. Стільки нарахували, ур*ди!!

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, хтось писав на Кашинський в Нацком??? Є результати??? Я сьогодні написала. Стільки нарахували, ур*ди!!
Писал, получил ответ, что договор недейчтвителен и подлежит двухсторонней реституции. Только как их теперь заствить это сделать...

у меня таже беда... написала на кешбери,ответ был через месяц .договор не действителен.двойная реституция.отправлю им копию.пусть читают

Писал, получил ответ, что договор недейчтвителен и подлежит двухсторонней реституции. Только как их теперь заствить это сделать...
Но в таком случае можна в суд???
Post automatically merged:

Они звонками не достают. Звонит от них Пристав, угрожает. Что мне им можна сказать?

Что может значить такой ответ от Нацкома?

Вкладення

• 7CFAE16A-F1ED-433B-814F-78F625B6C493.webp
    7CFAE16A-F1ED-433B-814F-78F625B6C493.webp
    174 Кб · Перегляди: 150
Листав на днях сайт нацкомфіну і в розділі Прийнятих рішень натрапив на цікавий і досить свіжий документ по Гелексі - РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 2179 від 29.10.2019. Вирішив скористатися нагодою і написав їм листа, але в той день мій борг продали ЄАПБ. Тепер питання бувалим: чи варто написати їм запрос на свої документи по кредиту з документами про переуступку, та керуючись розпорядженням і наданими документами вимагати від ЄАПБ списання боргу, оскільки він був по суті "липовий"? Тут якщо не реституцією, то списанням має обійтися точно. Мав там 1 чи 2 пролонгації.

Листав на днях сайт нацкомфіну і в розділі Прийнятих рішень натрапив на цікавий і досить свіжий документ по Гелексі - РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 2179 від 29.10.2019. Вирішив скористатися нагодою і написав їм листа, але в той день мій борг продали ЄАПБ. Тепер питання бувалим: чи варто написати їм запрос на свої документи по кредиту з документами про переуступку, та керуючись розпорядженням і наданими документами вимагати від ЄАПБ списання боргу, оскільки він був по суті "липовий"? Тут якщо не реституцією, то списанням має обійтися точно. Мав там 1 чи 2 пролонгації.
Вони не продають, а віддають на прозвон. І на всі запити прислати документи відсилають до кашинского.

Вони не продають, а віддають на прозвон. І на всі запити прислати документи відсилають до кашинского.
Ну якщо в теорії прикріпити їм СМС-з тим що вони доручили стягнення, то це можна вимагати. Питання в тому, щоб не почалися каруселі з тим що невідомо в кого той договір тепер. Суть в тому, що я мав колись з ЄАПБ досвід по овердрафту в Надра банку. Взяв(а може і ні) в 2013 році по овердрафту 800 грн., а вони аж в кінці 2017 почали мене діставати дзвінками і листами. По договір відправляли в Надру, а ті казали писати їм відповідь на їх листи. В результаті я забив і мав чистий спокій. Позовний термін давно пройшов, я нікому з них не винен. Але тепер той "борг" по надрі пробує стягнути якась інша колекторська контора.
Було б цікаво дізнатися хто і як реально питання з Гелексі закрив по таких документах. Бо такого шансу упускати не можна.

Можете сказати кий цікавий документ ви знайшли про кашинський? Мій вони ще не продали. Дзвонив до них, на уступки пока не іудть
Сорі, не кашинський а Гелексі

Можете сказати кий цікавий документ ви знайшли про кашинський? Мій вони ще не продали. Дзвонив до них, на уступки пока не іудть

Сорі, не кашинський а Гелексі
На сайті нацкомфіну в розділі "Рішення, прийняті за результатами розгляду справ про правопорушення, вчинені на ринках фінансових послуг" РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 2179 від 29.10.2019.

Но в таком случае можна в суд???
Post automatically merged:

Они звонками не достают. Звонит от них Пристав, угрожает. Что мне им можна сказать?
Послать подальше или симку сменить.

На сайті нацкомфіну в розділі "Рішення, прийняті за результатами розгляду справ про правопорушення, вчинені на ринках фінансових послуг" РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 2179 від 29.10.2019.
Дякую за корисну інформацію, сьогодні буду дзвонити них, напишу яка була відповідь їхня

Всім доброго вечора) я також на них писала, у мене з ними історія тягнеться ще з лютого 2019р. Майже рік. Відповідь прийшла також про подвійну реституцію. Моєю справою спочатку займалося є вропейська агенція по стягненню боргів. Дуже спокійні люди))) а от три дні назад отримала на електронку листа від Боргової агенції Пристав Україна....Перший раз про таких чую....Прислали два листи, що маю 3 дні на сплату. Інакше суд...... От сиджу і чекаю. Думаю може подзвонити і сказати щоб одразу суд, без 3 днів. Всерівно платити я їм не збираюся. А тим більше отримавши таку відповідь нацкому!

Lesya2448, меня тоже Приставу передали ....за 2 мес. 1 писмо 10-ток смс и несколько звонков

Написал в Нацком по поводу Кащинского, в ЛК стоит одна сумма а ЕАПБ требуют 12000. Жду ответа с

Написал в Нацком по поводу Кащинского, в ЛК стоит одна сумма а ЕАПБ требуют 12000. Жду ответа с
В кабінеті показує тіло+відсотки, але нажміть на кнопку погасити борг, то буде вся сума з нарахуваннями

у мене так само, ттіло повернула... а відцотком нехай подавляться... лиш би не трогали... але всеодно рахують з 5000 вже 27000

у мене так само, ттіло повернула... а відцотком нехай подавляться... лиш би не трогали... але всеодно рахують з 5000 вже 27000

Назад
Угорі