Національний банк установив тариф для компаній, які не є фінансовими установами та подають заяву для реєстрації як колекторської компанії.

• Автор теми Автор теми John One
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

John One

Форумчанин
Дописи
115
Реакції
97
Бали
3625
John One не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто,що скаже.???Як на мене це не дуже новина.24 куска занадто мало.Багато мрaзeй прорвуться на колекторський ринок.Тоді боржникам буде не солодко(((
Національний банк установив тариф для компаній, які не є фінансовими установами та подають заяву для реєстрації як колекторської компанії. Цей тариф становитиме 24 тис. грн

Хто,що скаже.???Як на мене це не дуже новина.24 куска занадто мало.Багато мрaзeй прорвуться на колекторський ринок.Тоді боржникам буде не солодко(((
Національний банк установив тариф для компаній, які не є фінансовими установами та подають заяву для реєстрації як колекторської компанії. Цей тариф становитиме 24 тис. грн
Даже если было 100к то все равно рынок будет полный этих какашек, потому что люди переживают что скажет окружение, что скажут на работе, и так далее....из-за этого страха бегут платить с 2к "всего навсего" 25к...

Ну, може нац банк вирішив киданути охочих поколекторити? Типу, давайте 24к, а після 14 липня пару скарг і па-па ліцензія. При чому, пригрітим калам, я думаю, ніхріна не буде.

Ну, може нац банк вирішив киданути охочих поколекторити? Типу, давайте 24к, а після 14 липня пару скарг і па-па ліцензія. При чому, пригрітим калам, я думаю, ніхріна не буде.
Ну вот власне.Всі чекають 14 липня коли вступить в силу "антиколекторський закон"А тут 24 куска і все,ліцензія ваша.Я особисто тільки одному мілуану ,за два тижня просрочки винен 22 куска:труселя:

Оффтоп
если Юрист будет выдавать займы, то пойду коллектором)

Ну вот власне.Всі чекають 14 липня коли вступить в силу "антиколекторський закон"А тут 24 куска і все,ліцензія ваша.Я особисто тільки одному мілуану ,за два тижня просрочки винен 22 куска:труселя:
Я особисто не плекаю надій на цей законопроект. Мені цікаво глянути, чи буде він працювати, хоч якось))) єгроші, півтора місяці прострочки, перепродали кредитпромінвесту 28к з 6к тіла))

Шантаж и рэкет всегда были прибыльными направлениями... :pardon:

Ricowrx,
Оффтоп
я перегорел на первой работе за год. На второй за три. На последней спустя 5 начинаю чувствовать, что надоедает. И я беру отпуск.

Оффтоп
А мы уже на "ты" ? Не много, 3-4.
Маруся ти ж не з кол центру МФО,щоб задавати такі титання.Можливо я не правильно зрозумів,но в мене склалось враження,що всі "форумчані"звертаються один до одного виключно на"ти". 3-4 значить точно голос приємний?

Маруся ти ж не з кол центру МФО,щоб задавати такі титання.Можливо я не правильно зрозумів,но в мене склалось враження,що всі "форумчані"звертаються один до одного виключно на"ти". 3-4 значить точно голос приємний?
Да нет,не все..

Назад
Угорі