Нацбанк анулював ліцензію сервісу онлайн-кредитів Monetka

• Автор теми Автор теми Сашкаааа
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 8K

Сашкаааа

✩ Premium ✩
Дописи
1222
Реакції
732
Бали
2805
Сашкаааа не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це просто супер ,шо у цих неадекватів забрали ліцензію .Ще б АлексКредит штрафонули на пару мільйонів чи забрали ліцензію, рахують проценти 1000+гр кожен день.

Здається, про мінетку й непогана новина, але: ну виставлять із десяток-другий каллодебілів на мороз, анульовали там чогось. За пару місяців resurrection юрособи під якимось "Інвестрибгоспх#йконсалт" із брендом "мінетка 3D+".
Щось я останнім часом не дуже оптимізмом палаю. Але у будь-якому разі, новина позитивна)

хоч я з ними і не мав ні разу нічого, але начитався тут страшно багато. тому скажу своє улюблене тут: ДО-ПО-БА-ЧЕ-ННЯ)))))))))

Здається, про мінетку й непогана новина, але: ну виставлять із десяток-другий каллодебілів на мороз, анульовали там чогось. За пару місяців resurrection юрособи під якимось "Інвестрибгоспх#йконсалт" із брендом "мінетка 3D+".
Щось я останнім часом не дуже оптимізмом палаю. Але у будь-якому разі, новина позитивна)
Так є нова недоорганізація колехторська

✅ Новини від НБУ за 11.07.2023 року

? На ринку колекторських компаній з’явився новий гравець
https://bank.gov.ua/ua/news/all/na-rinku-kolektorskih-kompaniy-zyavivsya-noviy-gravets
Національний банк України ухвалив рішення про включення ТОВ “ПЛАНЕТАВТО” (ЄДРПОУ 43621936) до Реєстру колекторських компаній.

Так є нова недоорганізація колехторська

✅ Новини від НБУ за 11.07.2023 року

? На ринку колекторських компаній з’явився новий гравець
На ринку колекторських компаній з’явився новий гравець
Національний банк України ухвалив рішення про включення ТОВ “ПЛАНЕТАВТО” (ЄДРПОУ 43621936) до Реєстру колекторських компаній.
Так, і цікаво, що на оф. сайті НБУ формулювання "новий гравець". Сцуко, у футбол менеджер перегралися, "гравці" мля

Обана, кончених ушльопків таки накуканили на дві шишечки :D :D :D :sarcastic:

Обана, кончених ушльопків таки накуканили на дві шишечки :D :D :D :sarcastic:
В мене одна знайома як це почула, то тупіт від радості аж з поляндії було чути до мене))
Вона до речі теж з форума і одна з перших рубалась з ними... там трешак був і внн і впаралель в суд позов.
Пітарасня галіма.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Где мой коньяк? ГДЕ??? Ой как же хорошо! ой как прекрасно!!!!!!!!!
Я знал! ЗНАЛ, что этот день настанет! Время идти в суд и возвращать переплату этим дряням.

Хах красавці, а я то думаю чому мені монетка не дзвонить вже більше місяця...)))))

хах, анулировали вчера,а не звонит больше месяца, связь прямая и непосредственная, хах
Так анулювали то вчора, але попереджували їх і перед тим, то ж два штрафи було на протязі місяця чи навіть більше)

Назад
Угорі