Наталія Косаревська, послуги викупу боргу в банках та мфо.

• Автор теми Автор теми верочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Плуги Викуп це реально!) Як заробіті гроші? Создать сторінку в інстаграмі и вітягуваті з тих в кого їх немає и дуже часто у відчаї.
Чули можливо за реальних ,які допомогли?
Даже и не думайте.Це звичайна Викачка грошей.Шахраї.
У мене загальна сума мікрозаймів 56 тисяч.вже не знаю шо і думати,в кого позичати.4 дні просрочки

Чули можливо за реальних ,які допомогли?

У мене загальна сума мікрозаймів 56 тисяч.вже не знаю шо і думати,в кого позичати.4 дні просрочки
Ні в кого нічого не позичати.Це зайве.Відложуйте гроші,і з часом закриєте.Мфо пропонують лояльні умови.А шукати хто викупить,або вирішить питання,не шукайте бо це все дурна трата часу і грошей.Ніхто вам не допоможе,тільки ви.Режим сніжинки,на телефон антиспам і все.Ще є дуже відомі помічники,як "Захист",і ще деякі.Не лізьте,і не вірте.Почитайте форум,інформації багато

Ні в кого Нічого НЕ позічаті.Це зайве.Відложуйте гроші, и з годиною закрієте.Мфо предлагают лояльні умові.А шукати хто викупити, або вірішіть питання, чи не Шукайте бо це все дурна трата часу и грошей.Ніхто вам не поможет, только ві .Режим сніжінкі, на телефон антиспам и все.Ще є дуже відомі помічники, як "Захист", і ще деякі.Не лізьте, и не вірте.Почітайте форум, информации много
трубки не піднімаю.за маму пережіваюВже начали дзвонити контактний номерам

Ні в кого Нічого НЕ позічаті.Це зайве.Відложуйте гроші, и з Годін закрієте.Мфо предлагают лояльні умові.А шукати хто вікупіті, або вірішіть питання, чи не Шукайте бо це все дурна трата часу и грошей.Ніхто вам не поможет, только ві .Режим сніжінкі, на телефон антиспам и все.Ще є дуже відомі помічники, як "Захист", і ще деякі.Не лізьте, и не вірте.Почітайте форум, информации много
трубки не піднімаю.за маму пережіваюВже начали дзвонити контактний номер
Змініть номер мамі.Або встановіть антиспам.
влипла я конкретно

трубки не піднімаю.за маму пережіваюВже начали дзвонити контактний номерам
Ну, так, в чому справа! Заплатіть в 3-5 раз більше незаконних вимог МФО і нехай ваша мама спить спокійно! І контактні разом з нею! А!!! У вас грошей на то все ******** вже нема?! Значить поговоріть з рідними. Скажіть, що взяли кредит на місяц ,не справились, взяли новий, щоб перекрити і т.д.через тиждень прострочки вже були винні в 10 раз більше і тільки тоді, зрозуміли, що ви потрапили до шахраїв і будете вирішувати все тільки через суд!

Ну, так, в чому справа! Заплатіть в 3-5 раз більше незаконних вимог МФО і нехай ваша мама спить спокійно! І контактні разом з нею! А!!! У вас грошей на то все ******** вже нема?! Значить поговоріть з рідними. Скажіть, що взяли кредит на місяц ,не справились, взяли новий, щоб перекрити і т.д.через тиждень прострочки вже були винні в 10 раз більше і тільки тоді, зрозуміли, що ви потрапили до шахраїв і будете вирішувати все тільки через суд!
Мами не всі приймуть.Є різні

Назад
Угорі