Настання катастрофи. Борги. Як поводити себе з кредиторами?

• Автор теми Автор теми Satellite
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тоже самое боюсь пока позвонят на работу

Я поменяла, теперь пишут неверные данные карты не возможно снять деньги
Ооо, ну хоч щось ))) я також сьогодні замінила

А тепер питання в іншому продовжувати чи ні сслоан? Сьогодні кінцева дата оплати. Гасити нічим продовжувати також. Грозяться тварюки, що перерахують відсоток (тіпа акційний кредит). Коли брала ясень пень ніхто не сказав, що акція всього місяць і я влипла по саме ніхотю. Що скажете?

Ооо, ну хоч щось ))) я також сьогодні замінила

А тепер питання в іншому продовжувати чи ні сслоан? Сьогодні кінцева дата оплати. Гасити нічим продовжувати також. Грозяться тварюки, що перерахують відсоток (тіпа акційний кредит). Коли брала ясень пень ніхто не сказав, що акція всього місяць і я влипла по саме ніхотю. Що скажете?
А яку Ви відповідь хочете почути,якщо у Вас немає нічим ні гасити,НІ продовжувати?Відповідь одна-виходити на прострочку і включати режим "сніжинка".

Как вяжутся между собой выделенные части?
Если у Вас последние 5 тыс грн - я бы никого не закрывала. Потому что останетесь без денег совсем, будете искать новые МФО или другие кредиты, закапывая себя тем самым. Звонить и писать всем родственникам будут если не все, то почти все.
По домам ходит только Готивочка. Если наклейку на двери боитесь и тело небольшое - можете их закрыть. Закрыть под ноль, но никого не пролонгировать больше.
На ранних сроках просрочки на уступки не идет почти никто.
Лично я не вижу разницы - будут кошмарить 14 МФО или 15, а так сохраните деньги.
Не подскажите через какое время готивочка начинает ходить по домам?

Не подскажите через какое время готивочка начинает ходить по домам?
Ко мне Готивочка 5 месяцев просрочки домой не приезжала 40км от обл.центра.Но прислали письмо маме с бумагами о моем долге,так как дом родителей рядом с моим,то не понятно то ли это как соседке прислали,или же как маме))))Кстати мамы уже нет почти 3 года.Контора плохо работает ,все у них запущено)))

Ещё ни разу ни с кем по-телефону не общался. И нет такого желания вообще. О чём говорить, если платить не собираюсь ибо нечем...
Да и не хочу больше !!!)))
Правда пока Антиколлектор не ставил ещё, хочу посмотреть, когда все выйдут на "финишную прямую" (из 9 мфо - пока "в пролёте" ток 5) - размеры их безумия в эквиваленте колличества звонков )))
А потом - все нах и пишите письма мелким подчерком)))

Змиріться з тим, що : чи Ви будете з ними спілкуватися, чи ні - вони всерівно будуть "кошмарити" як мінімум дзвінками всіх, кого знайдуть з Вашого оточення.Це вже перевірено на багатьох((
Отже, як писали Вам вище - або платіть те, що вони вимагають ( проте це тупо, це особисто моя думка) і попутно ще й піднімає цим калам-шакалам самооцінку і мотивацію, або ж мінімізуйте прессінг на Ваше оточення, шляхом підготовки їх наперед особисто Вами і в тій формф, коли вони Вас зможуть зрозуміти принаймі і вислухати. Бо те, що вони почують від цих ********* - може нанести по ним удар коли вони будуть не підготовані до цього.Оце погано.
В мене особисто , як я думаю і у багатьох присутніх форумчан, це було ОСНОВНИМ негативним фактором в цій ситуації ... Не те чим чи як платити (бо пішли вони всі нах!) - а захистити від негативу близьких.
Всі решта проблеми - по мірі надходження)
Да решаем проблемы по мере поступления))

Всім привіт. Також вирішила написати, можливо щось порадите. Ітак, на сьогодні маю 22 займи + банк і 3 кредитки. 14 днів +- просрочки в microcash, verocredit, mr.money, cly, loany, Е-гроші і центром кредит. На порозі mycredit, dinero, monetka, gofingo, forzacredit і т.д. сиділи майже тихенько всі, але сьогодні щось роздвонились. Вчора дзвонили з Кредит капітал (антиколектор визначив), хз хто продав. Трох не пособі. Спілкуюсь тільки з банком і інколи з Е гроші. Може щось порадите, як себе вести чи говорити з ним. Бо я тут такого начиталась, що від кожного дзвінка шарахаюсь.
А зачем вы вообще с ними общаетесь??? Поменяйте сим карту и нервы будут в порядке.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі