karinashira
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
karinashira не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прямо не знаю з чого почати історію про цих паскуд! Була ситуація що євошики пропонували закрити кредит за 12000 грн замість тіла 8000 грн, на що я цих гнид просто послала й напрсала жалобу до нбу, маючи надію що запропонують після цього за тіло, бо знайомий адвокат говорив що це реально, і знаєте що? Після цього почався терор всіх кого я знала, я не знаю де знайшлась інформація про моїх знайомих але такого про мене ще ніхто в жетті не розповсюджував!!! Я маю підозру що це вони але маю кредити паралельно ще в 3 компаніях які час від часу тероризують мене, мій психологічний стан був такий що просто опускались руки, я зв’язались з цими суками на що вони назвали мені суму близько 16000 грн і на ніякі компроміси не йшли, сказали що вони діють тільки по закону і мають всі права щоб ставити мені таку суму !!!! Я просто не мала сил терпіти, та закрила зп цю суму, але знаєте що? Терор не зупинився і продовжується, тепер я розумію що цим займається інша кантора скоріше за все, а є воші із-за скарги просто влурили захмарну суму виправдовуючись договором, що робити я не знаю, хто з цим зтикався? Можливо якби я не мала такого впливу від оточення то могла б забити на це, але психологічно мені важко