Наслідки програного суду з ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Virl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 5K
не переживайте, якщо гарантійка прийде поштою то взагалі норм. Там буде мокра печатка та підпис керівника. Тільки по датам не провтикайте, бо поштою поки дойде то пропозиція може втратити силу.

не переживайте, якщо гарантійка прийде поштою то взагалі норм. Там буде мокра печатка та підпис керівника.
Можно после того как придет гарантийка я вам скину чтобы вы подсказали

Можно после того как придет гарантийка я вам скину чтобы вы подсказали
Ви я бачу дуже довірлива людина. Платіть та не переживайте, я ще раз кажу головне щоб по даті встигли. Скините подивимось. Я мфо взагалі закривав без гарантійок, але так робити не треба.

Ви я бачу дуже довірлива людина. Платіть та не переживайте, я ще раз кажу головне щоб по даті встигли. Скините подивимось. Я мфо взагалі закривав без гарантійок, але так робити не треба.
Просто чего переспрашиваю, потому что в одном форуме мне какой-то человек говорит что они тебя надурят э, что документ о закрытии должен заразу после оплаты прийти а не на протяжении 3 месяцев, а он может помочь за 200 грн сделать так чтобы и с гарантийками и со всем, короче запустили меня по полной

Просто чего переспрашиваю, потому что в одном форуме мне какой-то человек говорит что они тебя надурят э, что документ о закрытии должен заразу после оплаты прийти а не на протяжении 3 месяцев, а он может помочь за 200 грн сделать так чтобы и с гарантийками и со всем, короче запустили меня по полной
Включайте розум. Вам прийде гарантійка, ви оплатите. У вас залишится квитанція, навіть у разі не надання довідки, ви нічого не будете винні їм. І вони ніяк з Вас не стягнуть потім гроші.

Включайте розум. Вам прийде гарантійка, ви оплатите. У вас залишится квитанція, навіть у разі не надання довідки, ви нічого не будете винні їм. І вони ніяк з Вас не стягнуть потім гроші.
Как на это реагировать, почему он говорил что не дадут гарантийное письмо

Вкладення

• IMG_0844.webp
    IMG_0844.webp
    54.6 Кб · Перегляди: 116
Как на это реагировать, почему он говорил что не дадут гарантийное письмо
А кто это вообще? Если дают гарантийку то обычно дают и справку о закрытии кредита гарантийку требуйте перед оплатой а справку о закрытии после нее,

А кто это вообще? Если дают гарантийку то обычно дают и справку о закрытии кредита гарантийку требуйте перед оплатой а справку о закрытии после нее,
Дело в том что данная персона говорит о том что якобы не дадут справку о закрытии не дадут

Ооо, а мені вони запропонували закрити за 10к (а взагалі 20к хочуть) кредит в Майкредіт. А нічого що як би тіло 6к, щей пролонгацій на 2к. Чекаю суд, гроші вже зібрала

Ооо, а мені вони запропонували закрити за 10к (а взагалі 20к хочуть) кредит в Майкредіт. А нічого що як би тіло 6к, щей пролонгацій на 2к. Чекаю суд, гроші вже зібрала
Ну тут дело в том что мне пришло от них смс о том что готовы закрыть со скидкой, я связался с ними и они это подтвердили, а в чате пишут что меня они обманывают и справки не дадут никакой

Програв суд з ЕАПБ на 23 тис.грн.Чи є сенс подавати апеляцію?
Це вам ніхто окрім юриста не скаже.
Кожна справа автентична.
На форумі багато дописів юристів і форумчан, де вони програвали в районному суді і вигравали апеляцію.

Це вам ніхто окрім юриста не скаже.
Кожна справа автентична.
На форумі багато дописів юристів і форумчан, де вони програвали в районному суді і вигравали апеляцію.
А після звичайного суду можна подавати ще кудись? До Верховного, наприклад?

Дякую, я теж сподіваюсь😅 Але в Приваті показало, що реквізити офіційно ЄАПБ, тому ризикнула.
програнна сторона плате за усе+ адвокат + хотелки каллов зразу , из за страха , що взнають на работі , ми вже живимо в такий страні де никто вже нічого не довжен боятись і нікого , як по мні вже краже з мінімалки 20 відсотків , ніж опять гратись авось пронесе , але це мое бачення

Назад
Угорі