Virl
Читач
- Дописи
- 12
- Реакції
- 13
- Бали
- 3
Virl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Публікую цю історію, тому що знаю, що багато кому прилітає від ЄАПБ. Мені не пощастило - судилася з ЄАПБ, програла і перший суд і апеляцію. В позові було два кредити відразу - від Єврогроші (тіло 5тис, вимагали 20, і Gofingo (тіло 3.5 тис, вимагали 12). Кредити прострочені з 2021 року. Нажаль, виграти не вдалось, але всеодно дякую адвокату за допомогу. Після рішення суду я вирішила написати в ЄАПБ напряму, так як читала на форумі, що декому вдалося з ними домовитись, і дуже боялась, що заблокують рахунки, і відповідно, на роботі дізнаються про все те лайно, що відбувається зі мною останні кілька років. Відповіді чекала більше тижня, але таки отримала листа з пропозицією - оплатити 15тис замість 20 і 11 замість 12. Пропозиція не те щоб дуже щедра, але після суду і за це спасибі
Я запропонувала оплатити 15 тис відразу, якщо решту боргу можна буде розбити на кілька платежів, вони погодились.
Що маємо в результаті - 15 я заплатила, 11 мені розбили на 3 місяці. Виконавчий лист не будуть відправляти на виконання, якщо буду вчасно платити.
Мінуси: ніяких гарантійних листів не надали, але у мене є чеки переводу грошей на їх офіційний рахунок і скріни переписки. Якщо чесно, не знаю, наскільки це ризиково.
Плюси: трохи економії по боргу і економія на відсотках, які здер би виконавець. Ну, і рахунки не заблокували. (Хоча, є ще варіант домовитись з самим виконавцем про це, це був мій наступний крок, якщо ЄАПБ заігнорить).
Нікому ніяких рекомендацій давати не буду, це просто приклад, щоб інші постраждалі бачили, які випадки бувають і що можна робити. Але побажаю вам удачі і перемоги в суді. Краще боротись і програти, ніж не боротись зовсім
Що маємо в результаті - 15 я заплатила, 11 мені розбили на 3 місяці. Виконавчий лист не будуть відправляти на виконання, якщо буду вчасно платити.
Нікому ніяких рекомендацій давати не буду, це просто приклад, щоб інші постраждалі бачили, які випадки бувають і що можна робити. Але побажаю вам удачі і перемоги в суді. Краще боротись і програти, ніж не боротись зовсім