Наскільки імовірно домовитися з виконавцем, щоб не надсилав постанову новому роботадавцю?

• Автор теми Автор теми Пікарда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 884

Пікарда

Форумчанин
Дописи
427
Реакції
283
Бали
2725
Пікарда не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Рік назад був суд по Привату,тіло 33 тис, бухгалтерія на минулій роботі почала знімати 20% аж через 8 міс, я до них 1 раз ходила, виконавцю повідомила що чекають лист Укрпоштою...За цей час я закрила майже всі борги за комунальні, але по Привату виплачено лише 6 тис, борг 40 тис.
Наразі міняю роботу і не хочу, щоб про це дізнались і оплачувати самостійно більшими платежами.
Імовірно доведеться писати заяву на зміну видаткового рахунку, і напевно цей рахунок буде у Приваті.
Якщо оплатити тис 5 1 платежем:
1) краще не казати виконавцю про зміну роботи чи і так дізнається? Чи реально взагалі домовитися що платити я буду сама, а він не присилає постанову на нову роботу. Там просто колектив маленький, на минулій працювало 1.5-2 тис людей, тому мені було байдуже.
2) якщо зп буде приходити на картку Привату, вони самі будуть "автоматично погашати борг", знімаючи всі кошти?
Виконавець вже 1 раз надсилав постанову у банк щоб списали залишок на картці на погашення боргу.

Останнє редагування:
Рік назад був суд по Привату,тіло 33 тис, бухгалтерія на минулій роботі почала знімати 20% аж через 8 міс, я до них 1 раз ходила, виконавцю повідомила що чекають лист Укрпоштою...За цей час я закрила майже всі борги за комунальні, але по Привату виплачено лише 6 тис, борг 40 тис.
Наразі міняю роботу і не хочу, щоб про це дізнались і оплачувати самостійно більшими платежами.
Імовірно доведеться писати заяву на зміну видаткового рахунку, і напевно цей рахунок буде у Приваті.
Якщо оплатити тис 5 1 платежем:
1) краще не казати виконавцю про зміну роботи чи і так дізнається? Чи реально взагалі домовитися що платити я буду сама, а він не присилає постанову на нову роботу. Там просто колектив маленький, на минулій працювало 1.5-2 тис людей, тому мені було байдуже.
2) якщо зп буде приходити на картку Привату, вони самі будуть "автоматично погашати борг", знімаючи всі кошти?
Виконавець вже 1 раз надсилав постанову у банк щоб списали залишок на картці на погашення боргу.
Якщо змінете рахунок то виконавець дізнається ,на мою думку краще зателефонуйте виконавцю і спробуйте запропонувати ,а там по ситуації

Якщо змінете рахунок то виконавець дізнається ,на мою думку краще зателефонуйте виконавцю і спробуйте запропонувати ,а там по ситуації
Але якщо на новій роботі зп через Приват - швидше всього будуть все списувати на погашення боргу?

дуже погана ідея відкривати рахунок в банку, по якому програно суд і відкрито вп. виберіть будь який інший банк
Я то знаю. І підозрюю що на новій роботі зп через Приват і доведеться дуже сильно просити щоб нараховували через Укрпошту або інший банк

Ви можете отримувати заробітню платню на будь який банк україни і нікого "дуже сильно просити" не потрібно. Достатньо заяви.
Більше не зрозуміло бажання скрити історію з приватом. Хочеться спитати - і шо? Зараз у багатьох людей є непонятки з приватом та іншими великими банками, чи ви встидаєтесь, що у вашому колективі всі такі - до болячок прикладай, а ви з боргом? нісенітниця якась... Закон Мерфі не обманути, да і на роботі вас мають цінувати як спеціаліста і наявність чи відсутність боргів ніяким чинов вас не характеризує!
Щодо виконавця - почне щось робити як тільки перестане отримувати платежі, а саме:
- шукати і блокувати нові рахунки (якщо лінивий, то тільки в асвп, якщо ні, то може розіслати по більш-менш великим, а іноді і не дуже, банкам; власний досвід - лише один виконавець заморочився і відправив листи 35 установам, по факту не отримав ні копійки і трошки знущального листа з моєї сторони)
- шукати нове місце роботи (знову ж таки, із власного досвіду, знаходять плюс/мінус через пів року, так було на двох моїх роботах)
- якщо виконавець не державний - повідомляти про зміну роботи ви не зобов'язані (наскільки ені відомо, то повідомляти маєте тільки державного, але саме цей момент краще уточнити)

Удачі

Звоните исполнителю, пробуйте договориться. У знакомой при условии регулярной оплаты аресты с карт вообше сняты.

А якщо не працюю, а хочу влаштуватися на роботу, то прийде на роботу вп?

Назад
Угорі