Домовитися з виконавцем

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
З зарплатного рахунка можно повністю зняти арешт, доказавши виконавцю що це саме зарплатний рахунок і на нього не надходять інші кошти.
Та й я сумніваюсь що всі работодавці прям виплачують чисту зарплатню без "конвертів".
Як військовослужбовець скажу що не хочуть співпрацювати виконавці для розблокування рахунку, мені прямо відповів що він не розблокує, маю 14200 в місяць тому і користуйся, хоча всі довідки надав, військова частина тільки руками розводить

Як військовослужбовець скажу що не хочуть співпрацювати виконавці для розблокування рахунку, мені прямо відповів що він не розблокує, маю 14200 в місяць тому і користуйся, хоча всі довідки надав, військова частина тільки руками розводить
А чому пояснив?

Дивіться : "просто не хочу" він може хіба що своїй жінці в ліжку сказати.
Є чіткі формулювання ( ну принаймі в тому форматі як зараз ) щодо зарплатних рахунків і їх використання.
Я про те, що якщо у вас дійсно на картку окрім зарплатні не надходить і не надходило тривалий період інших коштів, він не має законного права не зняти його з під арешту. Як вам вище написали, пишіть скарги всюди : мін"юст, АПВУ... надайте докази що це зарплатний рахунок і він з ймовірністю 99% отримає по шиї.

Є чіткі формулювання ( ну принаймі в тому форматі як зараз ) щодо зарплатних рахунків і їх використання.
Я про те, що якщо у вас дійсно на картку окрім зарплатні не надходить і не надходило тривалий період інших коштів, він не має законного права не зняти його з під арешту. Як вам вище написали, пишіть скарги всюди : мін"юст, АПВУ... надайте докази що це зарплатний рахунок і він з ймовірністю 99% отримає по шиї.
Державна виконавча служба також відмовила оскільки вони не можуть за законом його розблокувати🤣🤣

в той же час закон про виконавче провадження не забороняє блокувати, мені виконавець чітко відповів, що
підстав згідно закону про виконавче в нього немає знімати арешт з зарплатного рахунку який є поточним в банку,
а якби в був спеціальний по типу що його всі важають зарплатним то банки в автоматичному режимі навіть не виконували постанову про арешт цього рахунку.
Тут тільки через суд треба доводити, що на ту карту окрім зарплати нічого не приходило тягамотина ще та. Ну тут також оці законотворці такої фігні намутили як завжди. Хтось з виконавців розблоковує, бо неможе правильно зрозуміти законодавсто.

Останнє редагування:
в той же час закон про виконавче провадження не забороняє блокувати, мені виконавець чітко відповів, що
підстав згідно закону про виконавче в нього немає знімати арешт з зарплатного рахунку який є поточним в банку,
а якби в був спеціальний по типу що його всі важають зарплатним то банки в автоматичному режимі навіть не виконували постанову про арешт цього рахунку.
Тут тільки через суд треба доводити, що на ту карту окрім зарплати нічого не приходило тягамотина ще та. Ну тут також оці законотворці такої фігні намутили як завжди. Хтось з виконавців розблоковує, бо неможе правильно зрозуміти законодавсто.
Є таке

А у нас таких спец рахунку наскільки знаю не має

Доброго дня!
Накладено арешт з Ощадбанку на дитячі виплати,які ще не прийшли та з ПриватБанку на пакунок малюка ( більш доходів не має)
Що робити в цій ситупції,бо просто руки опустилися!
Буду вдячна за інформацію!!!

Доброго дня!
Накладено арешт з Ощадбанку на дитячі виплати,які ще не прийшли та з ПриватБанку на пакунок малюка ( більш доходів не має)
Що робити в цій ситупції,бо просто руки опустилися!
Буду вдячна за інформацію!!!
Державний чи приватний виконавець?

Картка пакунок малюка є спеціальним рахунком, так само як і карта для виплат за соціальну допомогу, якщо виконавець не вказав норму щоб не блокувати такі рахунки то банк заблокує всі рахунки.
Якщо вказано арешт всіх рахунків окрім рахунків які мають спеціальний режим використання та належать боржнику то це незаконно зі сторони банку. Оскільки банк має виділяти ці рахунки та повертати виконавче провадження без виконання саме на ці рахунки

Взагалі для вас найкращий варіант написати заяву на визначення рахунку для видаткових операцій, будете мати змогу користуватись 16000 грн на місяць з тої картки яку оберете

Останнє редагування:
Приватний виконавець,і він ніяку норму не вказав щодо соціальних рахунків!
Цю заяву на визначення рахунку де брати і кому надсилати!?
Чи можливо на пряму домовитися з виконавцем!?

Цю заяву на визначення рахунку де брати і кому надсилати!?

Пише так,що не можу його скачати!

Вкладення

• IMG_2827.webp
    IMG_2827.webp
    101.4 Кб · Перегляди: 33
Та я переходила!
Що ж як воно пише - наразі немає доступних платних підвищень прав

Доброго вечора) цікавить питання, в мами відкрили ВП. Зарплата приходить на укргазбанк, а пенсія на приват банк. Чи будуть блокувати пенсію, чи треба окрему заяву для цього писати?

Назад
Угорі