meryandmolly898
Читач
- Дописи
- 17
- Реакції
- 8
- Бали
- 3
meryandmolly898 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже заблокируйтеДопоможіть шо робити в цій ситуації і як вести діалог з ними щоб вони заспокоїлись,писали у вайбері я просто заблокувала ,тепер пишуть у телеграм
На всяк випадок попередьте дядюДопоможіть шо робити в цій ситуації і як вести діалог з ними щоб вони заспокоїлись,писали у вайбері я просто заблокувала ,тепер пишуть у телеграм
Предупредите все окружение.....Допоможіть шо робити в цій ситуації і як вести діалог з ними щоб вони заспокоїлись,писали у вайбері я просто заблокувала ,тепер пишуть у телеграм
А якщо вони будуть дзвонити до нього ще?Тоже заблокируйте
Чем больше общаетесь тем хуже,или платить или полный игнор
Они и так будут,ты не повлияешь на это своим общением с ними! Пусть он шлёт их нах!А якщо вони будуть дзвонити до нього ще?
Як довго вони можуть дзвонити до нього?Предупредите все окружение.....
По сути это мошенники ,и ничего и никого не нужно бояться.
И полный игнор
Тобто все що вони можуть це дзвонити,їхні погрозі не треба сприймати всерйоз?Тоже заблокируйте
Чем больше общаетесь тем хуже,или платить или полный игнор
Якщо не буде спілкуватися,можуть діставати десь місяць.....цього вам ніхто не скаже.Ви можете з ним поговорити?Попередити його,щоб говорив взагалі,що вас не знає.Як довго вони можуть дзвонити до нього?
Конечно это обычная практика запугать чтоб получить деньги. У вас все стандартно как и всех не волнуйтесь. Все их угрозы просто болтовняЯк довго вони можуть дзвонити до нього?
Тобто все що вони можуть це дзвонити,їхні погрозі не треба сприймати всерйоз?
Звичайно...вони можуть тілько дзвонити і говорити різну фігню.Як довго вони можуть дзвонити до нього?
Тобто все що вони можуть це дзвонити,їхні погрозі не треба сприймати всерйоз?
Вони вже до нього подзвонили ,і я незнаю як йому пояснити це всеЯкщо не буде спілкуватися,можуть діставати десь місяць.....цього вам ніхто не скаже.Ви можете з ним поговорити?Попередити його,щоб говорив взагалі,що вас не знає.
А можуть найти зе чийсь номер крім номера дяді?Звичайно...вони можуть тілько дзвонити і говорити різну фігню.
Можуть.....попередьте всіх важливих для вас людей,щоб говорили,що вас не знають...Вони вже до нього подзвонили ,і я незнаю як йому пояснити це все
А можуть найти зе чийсь номер крім номера дяді?
Ну мама з татом вже знають,я їм так і сказала,я брала там рік тому кредит,вони дзвонили там пару раз на день ,потім приблизно більше ніж пів року ніяких від них повідомлень і дзвінків і тут через рік влни находять номер дядіМожуть.....попередьте всіх важливих для вас людей,щоб говорили,що вас не знають...
Дядькові скажіть що брали,відали,вимагають ще....Краще,щоб рідні знали!
Им нужно немного время переварить информацию. Успокоятся поговоришьНу мама з татом вже знають,я їм так і сказала,я брала там рік тому кредит,вони дзвонили там пару раз на день ,потім приблизно більше ніж пів року ніяких від них повідомлень і дзвінків і тут через рік влни находять номер дяді
Я незнаю як реагувати на це і си взагалі реагувати,мама з татом не вірять мені
І просто кричать в трубку вислухати ніхто мене не хоче
Обычная реакция родителей.....Ну мама з татом вже знають,я їм так і сказала,я брала там рік тому кредит,вони дзвонили там пару раз на день ,потім приблизно більше ніж пів року ніяких від них повідомлень і дзвінків і тут через рік влни находять номер дяді
Я незнаю як реагувати на це і си взагалі реагувати,мама з татом не вірять мені
І просто кричать в трубку вислухати ніхто мене не хоче
А можливо це звичайна пугалка.У всіх є дяді і тьоті.Допоможіть шо робити в цій ситуації і як вести діалог з ними щоб вони заспокоїлись,писали у вайбері я просто заблокувала ,тепер пишуть у телеграм
Они уже звонили говоритА можливо це звичайна пугалка.У всіх є дяді і тьоті.
Можна написати їм ,типу тоже погрозиСкажите а если родственники будут писать в кибер или полицию помагает это, кто так делал?ведь этл использование перс.данных их без их согласия...
Я живу не з ними,вони в мене не людуже розвинуті в соц.мережахОбычная реакция родителей.....
Дайте им форум почитать,многим помогает.