Нашли бывшего(

• Автор теми Автор теми Natik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В мене теж бивший чоловік-сволочь рідкісна, не спілкуюсь взагалі, теж найшли))) і його, і його мамашку, і сестру його рідну, і сестри чоловіка)))) і навіть їх бухгалтера в їх бившій аптеці))) і бивший, і його мамашка теж через малу передали))))) а мені так із-за цього на душі хорошо стало))) скільки він в мене здоров'я забрав за майже 15 років життя спільного, як згадаю, як батько мій їхав мене забирать від нього, бо сил моїх не було, а піти не могла, бо "в тебе ж дитина!!", а скільки я лікувалась від болячки, яку на нервах заробила собі....... То слава богу ,що знайшли і звонять))))) хоч чимось віддала йому))) от така я поганка))
Ви не зовсім одна. У мене така ж ситуація. І мене дуже тішить, що їм всім звонять. Нехай понервують, як я нервувала, коли була заміжня.

Ви не зовсім одна. У мене така ж ситуація. І мене дуже тішить, що їм всім звонять. Нехай понервують, як я нервувала, коли була заміжня.
Так мені свекруха бивша ще й звонити питалась,моралі читати,ага,в мене блок на незнайомі номера, зато малій нарозказувала,що була в сільраді,то їй там сказали що за мене туди звонили,я ж мамі своїй розказую,оказується,ніхто не звонив,а та ска сама туди побігла мене обсирати!! То хай би по 100500 раз на день їм звонили,вони в мене не кращі за цим звонілок

Так мені свекруха бивша ще й звонити питалась,моралі читати,ага,в мене блок на незнайомі номера, зато малій нарозказувала,що була в сільраді,то їй там сказали що за мене туди звонили,я ж мамі своїй розказую,оказується,ніхто не звонив,а та с*ка сама туди побігла мене обсирати!! То хай би по 100500 раз на день їм звонили,вони в мене не кращі за цим звонілок
Та у меня такие же. Они все меня дружно обсирали ещё задолго до МФО, а сейчас вообще у них полет фантазии. Но мне уже давно по барабану!!! Они мне вообще по жизни сплошные "прелести" создавали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі