Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
какая контора?Незнаю кто из чмошников уже нашли мужа(( как???????с*уки сказали что номер его указала...
И как то внутри все оборвалось(( будут искать всех подряд(
Что вам бывший сказал? Скок просрочки?Незнаю кто из чмошников уже нашли мужа(( как???????с*уки сказали что номер его указала...
Даже незнаю.Ему не представились и он через дочку передал,что звонили..Три дня вишли с1сЬки в просрочку, думаю может они? Судя по отзывах самые отбитые...хотя кто знает((они все такие(какая контора?
С ним нет совсем общения.Передал через дочку, а они ему сказали что его номер дала!!вот падлюкиЧто вам бывший сказал? Скок просрочки?
Скорее всего они , потому что редкосные псиныДаже незнаю.Ему не представились и он через дочку передал,что звонили..Три дня вишли ССки в просрочку, думаю может они? Судя по отзывах самые отбитые...хотя кто знает((они все такие(
Самая большая просрочка почти два месяца кредит касса, остальние следомДаже незнаю.Ему не представились и он через дочку передал,что звонили..Три дня вишли ССки в просрочку, думаю может они? Судя по отзывах самые отбитые...хотя кто знает((они все такие(
С ним нет совсем общения.Передал через дочку, а они ему сказали что его номер дала!!вот падлюки
Пи@@@ муд у вас былУ меня после звонка алекскредит, муж стал бывшим. Слабинький оказался, даже с квартиры выписал, боится наверное что заберут.
Слава Богу,был....Все к лучшему Ничего себе!вот это*мужик*(мой тоже сволочь редкая((кто кто а он не хотела чтоб знал( ну уже все..У меня после звонка алекскредит, муж стал бывшим. Слабинький оказался, даже с квартиры выписал, боится наверное что заберут.
А просрочки скок по мфо?Даже незнаю.Ему не представились и он через дочку передал,что звонили..Три дня вишли ССки в просрочку, думаю может они? Судя по отзывах самые отбитые...хотя кто знает((они все такие(
С ним нет совсем общения.Передал через дочку, а они ему сказали что его номер дала!!вот падлюки
Почти 2месяца старшенькая,остальние поменьше.самый маленький три дня сслоанА просрочки скок по мфо?
мужЫк!У меня после звонка алекскредит, муж стал бывшим. Слабинький оказался, даже с квартиры выписал, боится наверное что заберут.
В мене теж бивший чоловік-сволочь рідкісна, не спілкуюсь взагалі, теж найшли))) і його, і його мамашку, і сестру його рідну, і сестри чоловіка)))) і навіть їх бухгалтера в їх бившій аптеці))) і бивший, і його мамашка теж через малу передали))))) а мені так із-за цього на душі хорошо стало))) скільки він в мене здоров'я забрав за майже 15 років життя спільного, як згадаю, як батько мій їхав мене забирать від нього, бо сил моїх не було, а піти не могла, бо "в тебе ж дитина!!", а скільки я лікувалась від болячки, яку на нервах заробила собі....... То слава богу ,що знайшли і звонять))))) хоч чимось віддала йому))) от така я поганка))Незнаю кто из чмошников уже нашли мужа(( как???????с*уки сказали что номер его указала...
Так да.Н
Ничего себе!вот это*мужик*(мой тоже сволочь редкая((кто кто а он не хотела чтоб знал( ну уже все..
мужЫк!
В мене теж бивший чоловік-сволочь рідкісна, не спілкуюсь взагалі, теж найшли))) і його, і його мамашку, і сестру його рідну, і сестри чоловіка)))) і навіть їх бухгалтера в їх бившій аптеці))) і бивший, і його мамашка теж через малу передали))))) а мені так із-за цього на душі хорошо стало))) скільки він в мене здоров'я забрав за майже 15 років життя спільного, як згадаю, як батько мій їхав мене забирать від нього, бо сил моїх не було, а піти не могла, бо "в тебе ж дитина!!", а скільки я лікувалась від болячки, яку на нервах заробила собі....... То слава богу ,що знайшли і звонять))))) хоч чимось віддала йому))) от така я поганка))
Как я Вас понимаю( ( просто не хотела с этим"человеком" хоть что то еще иметь(даже думаю и мама если узнает поймет, потомучто знает как мне иногда приходится(( а эта твapb будет издеватся...он ввсе 15 лет после развода мечтает чтоб я здохла как бомжиха..В мене теж бивший чоловік-сволочь рідкісна, не спілкуюсь взагалі, теж найшли))) і його, і його мамашку, і сестру його рідну, і сестри чоловіка)))) і навіть їх бухгалтера в їх бившій аптеці))) і бивший, і його мамашка теж через малу передали))))) а мені так із-за цього на душі хорошо стало))) скільки він в мене здоров'я забрав за майже 15 років життя спільного, як згадаю, як батько мій їхав мене забирать від нього, бо сил моїх не було, а піти не могла, бо "в тебе ж дитина!!", а скільки я лікувалась від болячки, яку на нервах заробила собі....... То слава богу ,що знайшли і звонять))))) хоч чимось віддала йому))) от така я поганка))
і мій мріє, ще й як!! після розлучення пройшло 3 роки, він і по бабках бігав після того як я пішла від нього, що тільки не робив. Мама моя узнала за мфчмо, підтримує повністю, в мене батько вмер, є відчим (який мене і забирав від нього), він мені як батько рідний,бо свого не памятаю,4 рочки було всього,як мій тато помер. То він мене підтримує на всі 100%. А от по поводу бившого і його сімейки,то прям злорадство якесь з'явилось по цьому поводу і навіть совість не гризе)) і Вам совітую!! навіть і не заморачуйте собі голову по цьому поводу, мені здається, це саме менше,що повинно Вас хвилювать!!) все буде хорошо у нас!! а Вашому бившому бумерангом вернеться, на свому прикладі переконалась)) життя все розставляє по своїм місцям)Как я Вас понимаю( ( просто не хотела с этим"человеком" хоть что то еще иметь(даже думаю и мама если узнает поймет, потомучто знает как мне иногда приходится(( а эта твapb будет издеватся...он ввсе 15 лет после развода мечтает чтоб я здохла как бомжиха..
Спасибо!ВСЕ у НАС ВСЕХ будет хорошо!надеюсь что уже скороі мій мріє, ще й як!! після розлучення пройшло 3 роки, він і по бабках бігав після того як я пішла від нього, що тільки не робив. Мама моя узнала за мфчмо, підтримує повністю, в мене батько вмер, є відчим (який мене і забирав від нього), він мені як батько рідний,бо свого не памятаю,4 рочки було всього,як мій тато помер. То він мене підтримує на всі 100%. А от по поводу бившого і його сімейки,то прям злорадство якесь з'явилось по цьому поводу і навіть совість не гризе)) і Вам совітую!! навіть і не заморачуйте собі голову по цьому поводу, мені здається, це саме менше,що повинно Вас хвилювать!!) все буде хорошо у нас!! а Вашому бившому бумерангом вернеться, на свому прикладі переконалась)) життя все розставляє по своїм місцям)
І я надіюсь!!! Тримайтесь там і вище носик)))Спасибо!ВСЕ у НАС ВСЕХ будет хорошо!надеюсь что уже скоро