Наш форум , наши люди???

• Автор теми Автор теми Alexandro
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K
Шо там в двух словах?Нарешті заживемо??
Кредитодавець отримує згоду на взаємодію від кожної близької особи споживача фінансових послуг, третьої особи, взаємодія з якою передбачена договором про споживчий кредит.
Кредитодавець, новий кредитор, колекторська компанія, особа, залучена до здійснення колекторської діяльності, зобов’язані приймати відмову від згоди на взаємодію незалежно від способу та форми надання такої відмови.

Відмова від згоди на взаємодію може бути надана у такій формі:

1) усній, якщо взаємодія здійснюється шляхом безпосередньої взаємодії,
2) шляхом подання письмового звернення на адреси для отримання електронних і поштових повідомлень, за якими приймаються звернення споживачів фінансових послуг.
Кредитодавець, новий кредитор, колекторська компанія, особа, залучена до здійснення колекторської діяльності, невідкладно припиняють здійснення взаємодії з метою врегулювання простроченої заборгованості за договором про споживчий кредит з близькою особою споживача фінансових послуг, третьою особою, взаємодія з якою передбачена договором про споживчий кредит, після отримання відмови такої особи від згоди на взаємодію.

То есть перед оформлением кредита будут звонить контактным или как?

с какой цитаты Вы это взяли?
Я так поняла из первого абзаца. Но потом увидела, что ещё абзацы есть, где написано, что если третье лицо послало на хрен, то смирись и иди.

Я так поняла из первого абзаца.
это говорит о том, что надо читать документ полностью, а не довольствоваться выборками из контекста :)

документ в целом касается просроченной задолженности.
просроченная задолженность возникает, когда кредит взят и не возвращён вовремя
всё довольно просто, но прочитать, почему-то лень...

это говорит о том, что надо читать документ полностью, а не довольствоваться выборками из контекста :)

документ в целом касается просроченной задолженности.
просроченная задолженность возникает, когда кредит взят и не возвращён вовремя
всё довольно просто, но прочитать, почему-то лень...
Есть такой грешок?

с вами никогда не соскучишься) :dance4::dance4:
Алло, Елена Петровна? - Да! - Здравствуйте! Это Вам из банка звонят. - Да, верну я, верну вам ваши деньги! - Да, фиг с ними, с деньгами, уже!.. Коллекторы наши где?!

Надеюсь после НГ у нас с Вами будет так же))

Алло, Елена Петровна? - Да! - Здравствуйте! Это Вам из банка звонят. - Да, верну я, верну вам ваши деньги! - Да, фиг с ними, с деньгами, уже!.. Коллекторы наши где?!

Надеюсь после НГ у нас с Вами будет так же))
У нас и до... так же.

Назад
Угорі