Народ, може хтось підкаже

• Автор теми Автор теми Mawylja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 982
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Возможно когда прямая электричка с Марса начнёт курсировать.
у нас же Анька только с красной планеты!
Post automatically merged:

Я потроху стараюсь кидати на бистрозайм і топкредит, на інші поки не вистачає, нажаль
смысл по трохи кидати?

Вже відповідала вище, менше до мами дзвонять
))) ну да.а сменить маме сим карту или установить антиспам не дешевле будет?Знаете у меня маме тоже меньше звонить стали, после того как просто перестали с ними общаться.

вы думаете вас на долго хватить а маме под любым предлогом смените сим карту!
Я вже говорила їй про це, але вона карту міняти не хоче. Сказала, що як будуть дзвонити, то просто посилати їх, але вона і дальше їх слухає, а потім ночами не спить

Я вже говорила їй про це, але вона карту міняти не хоче. Сказала, що як будуть дзвонити, то просто посилати їх, але вона і дальше їх слухає, а потім ночами не спить
Поставьте ей программу антиспам.

Я потроху стараюсь кидати на бистрозайм і топкредит, на інші поки не вистачає, нажаль
Хватит кормить эту бездонную помойную яму!!! Резон оттягивать то, что и так неизбежно?

А Вы посчитайте сколько по чуть чуть денег выбрасываете!!!на оплату в никуда... и вместо этого купите маме новый телефон, или б.у в норм состоянии!! Пользы больше!! И смысл есть! И маме приятно!!!

Посмотрите в настройках телефона есть ли возможность ставить на бесшумный все входящие? У моей мамы тоже старый кнопочный телефон. Сестра настроила ей так, чтобы те, кто в телефонной книге есть, - звонок идет, а остальные - на бесшумном.

Зупиніться! Те що ви потрохи кидаєте - це гроші на вітер, повірте!
Потім будете жаліти. Вже багато людей це зрозуміли.
Ви будете потрохи платити, а загальний борг буде тільки зростати.

у нас же Анька только с красной планеты!

:secret::secret::secret:

А Вы посчитайте сколько по чуть чуть денег выбрасываете!!!на оплату в никуда... и вместо этого купите маме новый телефон, или б.у в норм состоянии!! Пользы больше!! И смысл есть! И маме приятно!!!
Це Ви правду сказали

Зупиніться! Те що ви потрохи кидаєте - це гроші на вітер, повірте!
Потім будете жаліти. Вже багато людей це зрозуміли.
Ви будете потрохи платити, а загальний борг буде тільки зростати.

:secret::secret::secret:
А як краще розплатитись, одразу всю суму, з чоствовим списанням?

• Подобається
Реакції: LeTa
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі