Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И я хочу первым подать. Только не знаю с чего начинатьПослушаю тут. НацКом по ним дал ответ, что есть нарушения. Ожидайте решение на сайте. Думаю первой подавать, а не ждать когда они на меня
у мене є з ними виграні справиМоже в когось є якісь зразки? Поділіться будь ласка, достали вже просто! Телефонував і на урядову лінію, і нацком не допоглоинічого
Скільки це все коштує, напишіть в лс, будемо домовлятисяу мене є з ними виграні справи
Можна і мені?Скільки це все коштує, напишіть в лс, будемо домовлятися
Вам ще не можна писати на форумі.Можна і мені?
Я вам відправивВам ще не можна писати на форумі.
напишіть Ви мені на *********************
Здравствуйте, можна вам так же на електронну написать за Є-гроши? Вы в суд первый подавали на них?Вам ще не можна писати на форумі.
напишіть Ви мені на *********************
у вас денег много на это. и что вы в суде предоставите? я взял но платить не хочу. пожалуста сделайте так, и тут судья встает такой рвет с бороди 3 волоса и выносить вырок что они вам должны.И я хочу первым подать. Только не знаю с чего начинать
пишите на *********************.Здравствуйте, можна вам так же на електронну написать за Є-гроши? Вы в суд первый подавали на них?