Нарешті Перша перемога

• Автор теми Автор теми DID_VIDUN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

DID_VIDUN

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
124
Бали
5090
DID_VIDUN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
30.04 Печерський районний суд міста Києва задовольнив повністю, опубліковано 30.06
Чесно хочу дізнатися тепер
Як отримати рішення Печерського суду? ібо я не в Києві проживаю
Тоді з цим рішенням іти в виконавчу, щоб стягнути витрати?

30.04 Печерський районний суд міста Києва задовольнив повністю, опубліковано 30.06
Два місяці публікували?

Два місяці публікували?

Два місяці публікували?
Screenshot_2021-07-06-22-22-31-895_com.android.chrome.webp
Screenshot_2021-07-06-22-22-15-698_com.android.chrome.webp

Да уж, як то кажуть...
Рішення Вам, як стороні, мають надіслали заказним листом.
У виконавчу потрібно йти з рішенням, яке набрало законної сили, виконавчим листом і довідкою з банку про наявність рахунку.

Да уж, як то кажуть...
У виконавчу потрібно йти з рішенням, яке набрало законної сили, виконавчим листом і довідкою з банку про наявність рахунку.
Виконавчий лист також має суд прислати?
І я тепер не можу зрозуміти 30 днів чекати з дня публікації чи з дня винесення?

У виконавчу потрібно йти з рішенням,
А можливо і не йти, а надсилати рекомендованим листом)) дивлячись, де відповідач, в якому місті))
І я тепер не можу зрозуміти 30 днів чекати з дня публікації чи з дня винесення?
Що пише на судовій владі? Рішення вступило в силу?

І я тепер не можу зрозуміти 30 днів чекати з дня публікації чи з дня винесення
Рішення+лист має надіслати суд.

30 днів з моменту винесення рішення.
На Судовій владі має писати: "Рішення набрало законної сили".

Рішення+лист має надіслати суд.

30 днів з моменту винесення рішення.
На Судовій владі має писати: "Рішення набрало законної сили".
Поняв, дякую, вибачаюсь зразу за такі тупі питання, но це вперше таке хочеться дізнатися все по нормальному
Но ще другий ВНН висить від К-Капітал від 15.04 але виконавець лише майно арештував більше ніяких дій, та і ця Дурашкевич тож лише відкрила і направила лист на -20% від зп на роботу де вже 3 місяці як не працюю більше дій ніяких

Ні я з Черкаської області
А відповідач же у вас - Фінфорс. Це вони мають вам повернути судзбір. А отже направляти листа вам потрібно у виконавчу м.Києва, в той район, де і знаходиться юрадреса Фінфорсу

А відповідач же у вас - Фінфорс. Це вони мають вам повернути судзбір. А отже направляти листа вам потрібно у виконавчу м.Києва, в той район, де і знаходиться юрадреса Фінфорсу
Ага, тепер поняв, тобто наша виконавча не підійде?

Електронний суд .

Да уж, як то кажуть...
Вони то мають надсилати, але в судів брак коштів на те, то так довго рішення й надходять. Знаю через зовсім іншу свою справу в суді, суд прийняв заяву і виніс ухвалу " залишити без руху", написали в ухвалі, що в мене є 10 днів з моменту отримання ухвали на те, щоб надати документи, яких не вистачає, конкретизували яких саме у відповідності до статей законів, і опублікували її на судовій владі. Було багато святкових днів і я не встигала на декілька днів, але ж адвокат мені повідомив, що якщо я ухвалу не отримала, то час ще є, а не отримала тому, що в судів не вистачає коштів всім ухвали листами з повідомленням надсилати. В підсумку ми додали необхідні документи через 12 днів, суд розглянув, написав нову ухвалу, що я підтверджено попередню ухвалу не отримала, але ж документи, яких не вистачало, все одно подала, і прийняв заяву до розгляду. Тому мабуть, якщо дуже потрібно, то треба в суді всі рішення самому вибивати, для пришвидшення.

Останнє редагування:
Назад
Угорі