Нарешті їх закрила. Мінус одне мфо.

• Автор теми Автор теми Просто О.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Просто О.

Форумчанин
Дописи
224
Реакції
143
Бали
193
Просто О. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кароч закрила я сьогодні преміум актив. Більше не хочу вагалі нікому нічого платити. Але в мене ше смарти є і дуже підозріло шо вони недзвонять нікому. Прострочка 2 місяці.Я знаю що вільно дихати я не зможу поки всьо не погашу. Ше маю такий букет як: му кредіт
Моней бум
Кредит каса
Сслоун( фінфорс)
Авіра
Гоуфінго
Єврогроші
Смарти
Клай
Квіку
Швидко гроші.
Це просто ше не початий край.
Закриті. Кеш бе рі
Кредит7
Мілоан
E grohi(перехрестилась)
Містер кєш

Як вам вдалося е_воші закрити?
Кароч закрила я сьогодні преміум актив. Більше не хочу вагалі нікому нічого платити. Але в мене ше смарти є і дуже підозріло шо вони недзвонять нікому. Прострочка 2 місяці.Я знаю що вільно дихати я не зможу поки всьо не погашу. Ше маю такий букет як: му кредіт
Моней бум
Кредит каса
Сслоун( фінфорс)
Авіра
Гоуфінго
Єврогроші
Смарти
Клай
Квіку
Швидко гроші.
Закриті. Кеш бе рі
Кредит7
Мілоан
E grohi(перехрестилась)
Містер кєш

Як вам вдалося е_воші закрити?
Я з ними мала ужасний терор повторюю ужасний. Писали на вайбер . В мене тіл0 2900. Пролрнгацій не було. Казала шо плачу максимум 5 тисяч і після тих слів почався прозвон жосткий. Хотіли 15000 потім 10000 потім 7500. Чесно я вже погодилась на 7500. Розбили на 2 платежі. Перший внесок 2500 а сьогодні мала внести 5000. Пишу їм: чи можемо розійтись на меншій сумі бо маю тільки 2500. Написали: ок хорошо. Я прозріла. Пішла закрила. Вислали довідку про закриття

Не хотеть платить и закрывать шараги - это две большие разницы, мадам. Да и от такого прозрения лучше ослепнуть. Ума не приложу, как Вы доживете до конца своего списка шараг. Хотя, судя по всему, мы об этой теме услышим еще не раз...

Останнє редагування:
Я з ними мала ужасний терор повторюю ужасний. Писали на вайбер . В мене тіл0 2900. Пролрнгацій не було. Казала шо плачу максимум 5 тисяч і після тих слів почався прозвон жосткий. Хотіли 15000 потім 10000 потім 7500. Чесно я вже погодилась на 7500. Розбили на 2 платежі. Перший внесок 2500 а сьогодні мала внести 5000. Пишу їм: чи можемо розійтись на меншій сумі бо маю тільки 2500. Написали: ок хорошо. Я прозріла. Пішла закрила. Вислали довідку про закриття
Виходить Ви при тілі 2900 закрили їх за 10000?

А
Моней бум
Кредит каса
Сслоун( фінфорс)
Авіра
Гоуфінго
Єврогроші
Смарти
Клай
Квіку
Швидко гроші.
Закриті. Кеш бе рі
Кредит7
Мілоан
E grohi(перехрестилась)
Містер кєш
Про милоан расскажите пожалуйста как закрыли

Моней бум
Кредит каса
Сслоун( фінфорс)
Авіра
Гоуфінго
Єврогроші
Смарти
Клай
Квіку
Швидко гроші.
Закриті. Кеш бе рі
Кредит7
Мілоан
E grohi(перехрестилась)
Містер кєш
Поздравляю, у меня они ещё есть тож с 4000 хотели 15000 потом 10000,терор ужасный и коладж и всем и прозвон приложила мм 5000 не захотели ну ихние проблемы жду нормального предложение учитывая что были нормальные пролонгации

Назад
Угорі