Нарахування судових витрат від монобанку

• Автор теми Автор теми Boyko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 674

Boyko

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
1
Бали
128
Boyko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форумчани підкажіть що робити і як правильно підготовитись. Ситуація така, прийшло сьогодні оповіщення від монобанк про нарахування судових витрат в сумі 3028 гр. Перевіряв себе на судовій владі України, позову стосовно себе там не знайшов. Не сплачував їм вже десь пів року нічого. Кредитка в мене їхня на 35 000 гр + 25 000 гр розстрочка. На сьогоднішній день вимагають оплату до закриття 108 000 гр. Чи є варіант з ними судитися чи до суду старатися знайти компроміси, підкажіть, будь ласка, хто більше в цьому розуміється. Бо в моєму житті така практика вперше і я недуже розумію що робити в даній ситуації

Вкладення

• Screenshot_20250903-163905.webp
    Screenshot_20250903-163905.webp
    41.3 Кб · Перегляди: 61
Форумчани підкажіть що робити і як правильно підготовитись. Ситуація така, прийшло сьогодні оповіщення від монобанк про нарахування судових витрат в сумі 3028 гр. Перевіряв себе на судовій владі України, позову стосовно себе там не знайшов. Не сплачував їм вже десь пів року нічого. Кредитка в мене їхня на 35 000 гр + 25 000 гр розстрочка. На сьогоднішній день вимагають оплату до закриття 108 000 гр. Чи є варіант з ними судитися чи до суду старатися знайти компроміси, підкажіть, будь ласка, хто більше в цьому розуміється. Бо в моєму житті така практика вперше і я недуже розумію що робити в даній ситуації
подали в суд, можуть запропонувати реструктуризацію, мені запропонували, але я вирішив судитись

у вас в анкеті відсоткова ставка вказана?

подали в суд, можуть запропонувати реструктуризацію, мені запропонували, але я вирішив судитись

Я коли оформлював карту, я не звертав увагу на ті відсоткові ставки, я довго користувався і ніколи за межі прострочення не виходив, але ситуація наразі склалася якось так

І що в результаті з судом?

Останнє редагування модератором:
Я коли оформлював карту, я не звертав увагу на ті відсоткові ставки, я довго користувався і ніколи за межі прострочення не виходив, але ситуація наразі склалася якось так

І що в результаті з судом?
в апеляції

108 тис рекомендую посудитись, зверніться за консультацією до юристів. Особливо якщо в анкеті не зазначена відсоткова ставка і ви користувались карткою (вносили гроші на рахунок) шанси їх перемогти великі

108 тис рекомендую посудитись, зверніться за консультацією до юристів. Особливо якщо в анкеті не зазначена відсоткова ставка і ви користувались карткою (вносили гроші на рахунок) шанси їх перемогти великі
Можливо знаєте хороших юристів?

те що списали вже судовий збір не означає, що вже подали, але подадуть.
Реструктуризацію можливо запропонують, але на всю суму, на всі відсотки, на всі їх забаганки.
Краще, дійсно, зверніться до юристів, та моніторте себе в електронному суді
Почитайте форум, по монобанку непогана практика

Можливо знаєте хороших юристів?
Я з Tarass працювала. Ми перемогли в апеляційному

А Що по першому засіданні? Можна з ними воювати чи марна трата часу?
Треба починати з районного, якщо є така змога

звичайно можна. Може бути таке, що районний суд задовольнить позов частково, а можливо й взагалі відмовить позивачу у позові. В першому випадку, якщо Вас не задовольнить рішення районного суду, то треба подавати апеляцію. В другому випадку монобанк може піти в апеляцію. В любому випадку треба захищатись, бо у Вас немала сума.

звичайно можна. Може бути таке, що районний суд задовольнить позов частково, а можливо й взагалі відмовить позивачу у позові. В першому випадку, якщо Вас не задовольнить рішення районного суду, то треба подавати апеляцію. В другому випадку монобанк може піти в апеляцію. В любому випадку треба захищатись, бо у Вас немала сума.
А З адвокатом з яких пір потрібно працювати, чи вже можна шукати та розбирати ситуацію з адвокатом?

А З адвокатом з яких пір потрібно працювати, чи вже можна шукати та розбирати ситуацію з адвокатом
так, вже можете починати, в любому випадку адвокат надасть Вам первинну консультацію.

а вже, коли моно подасть до суду, то треба в електронному суді брати матеріали справи, копію позову тощо та вже конкретно діяти та захищатись з адвокатом

Ну а +- коли після таких повідомлень приблизно чекати судових засідань?
в кожного індивідуально, в когось через місяць подали, в когось пів року, рік, дехто вже з 21го року чекає, тут точно, навіть +/- Вам не скаже

головне моніторити ел.суд

після подачі позову у Вас ще буде час на захист, головне його не провтикати

в кожного індивідуально, в когось через місяць подали, в когось пів року, рік, дехто вже з 21го року чекає, тут точно, навіть +/- Вам не ск

в кожного індивідуально, в когось через місяць подали, в когось пів року, рік, дехто вже з 21го року чекає, тут точно, навіть +/- Вам не скаже

головне моніторити ел.суд
Дякую за інформацію, буду чекати і воювати з ними, бо % вони аж дуже гарно вміють нараховувати

треба показувати документи юристу, зазвичай з ними хороша практика, особливо якщо в анкеті не вказана відсоткова ставка, а так шанси завжди 50/50, багато залежить від адекватності суддів

треба показувати документи юристу, зазвичай з ними хороша практика, особливо якщо в анкеті не вказана відсоткова ставка, а так шанси завжди 50/50, багато залежить від адекватності суддів
А якщо в районному суді, суддею працює хрищена, допоможе?😂😂😂

Назад
Угорі