CreditKasa Нарахування процентів в межах строку дії договору

• Автор теми Автор теми Kit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 920
хоч одне рішення таке скиньте, де новий кредитор нарахував відсотки (крім інфляційних і 3%) і суд це визнав правомірним : )
Я десь читав на судовій владі, що таке проходило на заочному рішенні. Нажаль зараз я його вже не знайду.

Я десь читав на судовій владі, що таке проходило на заочному рішенні. Нажаль зараз я його вже не знайду.
дійсно цікаво : ) як знайдете, може це або інше, скиньте. бо таке нарахування брєд повний

з якого дива новий кредитор має право продовжувати нараховувати відсотки?
До нового кредитора переходять права первісного кредитора у зобов'язанні в обсязі і на умовах, що існували на момент переходу цих прав, якщо інше не встановлено договором або законом.
хоч одне рішення таке скиньте, де новий кредитор нарахував відсотки (крім інфляційних і 3%) і суд це визнав правомірним : )
то ли вердикт, то ли кредит капитал такой фигней страдал)))
ну и аиа по ст. 625 начисляли проценты, и даже выиграть суд умудрились)))
наскільки я знаю, так нє катіт. потрібно щоб було дослівно, як у кредит каси, приблизно

можу помилятись, звісно. але тут більше шансів петльонути
есть позиция вышки, которая говорит о том, что кредитор имеет право начислять проценты за срок выдачи кредита, а не срок действия договора.
у касы договора интерестны тем, что у них кредит выдается на 300 дней..с разными выплатными периодами.

ах да...и еще видел такую фигню, с начислением процентов по Таскомбанку, когда они "выкупали" долги по ЦФР.
типо в день/на след день после заключения кредитного договора)))

Останнє редагування:
Назад
Угорі