CreditKasa Нарахування процентів в межах строку дії договору

• Автор теми Автор теми Kit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 904

Kit

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
37
Бали
878
Kit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора усім. Почув сьогодні інформацію, що МФО має право нараховувати відсотки лише в межах передбаченого строку кредитування. Тепер мені стало зрозуміло, чому договори кредит каси стали такими «не зручними». Тому хочу поцікавитися, чи ще хтось із МФО практикує схожі договори, як і кредит каса, на термін 300 днів, чи більше? ?‍

Доброго вечора усім. Почув сьогодні інформацію, що МФО має право нараховувати відсотки лише в межах передбаченого строку кредитування. Тепер мені стало зрозуміло, чому договори кредит каси стали такими «не зручними». Тому хочу поцікавитися, чи ще хтось із МФО практикує схожі договори, як і кредит каса, на термін 300 днів, чи більше? ?‍
Слон, Селфі, Кредит7, єгроші, Кредит плюс...
В монетки був на 150

В мене в манивео 1200 днів, продали таліону вони десь на 4 місяць самі розірвали зі мною договір і зафіксували суму щось там 50+ тисяч.

В мене в манивео 1200 днів, продали таліону вони десь на 4 місяць самі розірвали зі мною договір і зафіксували суму щось там 50+ тисяч.
Більше...

[POSTS=3500]Мда... це витяг з типового договору за серпень 2023...

1693849152078.webp

Офігєньчік)) Маніки переплюнули касу в п'ять раз))

[/POSTS]

Більше...

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
наскільки я знаю, так нє катіт. потрібно щоб було дослівно, як у кредит каси, приблизно

можу помилятись, звісно. але тут більше шансів петльонути

наскільки я знаю, так нє катіт. потрібно щоб було дослівно, як у кредит каси, приблизно

можу помилятись, звісно. але тут більше шансів петльонути
Подивимся. Добре звісно, щоб таки не помилявся. Але взагальному це вже далеко не ті договори що раніше.

Ого, это вы недавно брали наверное. Я осенью 22 года там такого еще нет.

Незрозуміло навіщо такий строк в манівео, якщо їхні талікі розривають в односторонньому порядку договір.

Подивимся. Добре звісно, щоб таки не помилявся. Але взагальному це вже далеко не ті договори що раніше.
все не так просто і очевидно, як написано, і в той же час - не настільки складно... просто як залетить перший, так далі й піде.
так, не ті. законодавці втулили ведмежу послугу, по факту.
якщо їхні талікі розривають в односторонньому порядку договір.
таліки як новий кредитор отримують право вимоги, що є на момент укладення договору відступлення права вимоги з первинним кредитором

все не так просто і очевидно, як написано, і в той же час - не настільки складно... просто як залетить перший, так далі й піде.
так, не ті. законодавці втулили ведмежу послугу, по факту.

таліки як новий кредитор отримують право вимоги, що є на момент укладення договору відступлення права вимоги з первинним кредитором
Ну дак це зрозуміло. Навіщо таліону зупиняти нарахування відсотків розірвавши договір, ось в чому весь прикол.
А нет, у меня тоже на 5 лет :saint:
Это как, меня или глючит или не было такого, я смотрел...
Хреново смотрел, напевно в стані афекту перебува)

Ну дак це зрозуміло. Навіщо таліону зупиняти нарахування відсотків розірвавши договір, ось в чому весь прикол.
з якого дива новий кредитор має право продовжувати нараховувати відсотки?

з якого дива новий кредитор має право продовжувати нараховувати відсотки?
Згідно договору на який отримали право вимоги.
з вами вони це узгоджували?
з вами вони цей договір укладали?
ні
Почитайте трошки судову практику і рішення, ви зрозумієте.

ов-ва, манівео 5 років :facepalm:
зовсім чикчирикнулись, сподіваюсь таліон запропонує тіло :russian_roulette:

Почитайте трошки судову практику і рішення, ви зрозумієте.
хоч одне рішення таке скиньте, де новий кредитор нарахував відсотки (крім інфляційних і 3%) і суд це визнав правомірним : )

Назад
Угорі