Нарахували шалену суму!

• Автор теми Автор теми Monika...11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 875

Monika...11

Форумчанин
Дописи
170
Реакції
28
Бали
2625
Monika...11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка, бистрозайм подає у суд? Просрочка більше 2 років, і нарахували шалену суму. Нижче прикріплю скрін.
Взагалі, що найгірше може зробити бистрозайм?

Вкладення

• Screenshot_20201211-220708.webp
    Screenshot_20201211-220708.webp
    41.1 Кб · Перегляди: 148
Скажіть будь ласка, бистрозайм подає у суд? Просрочка більше 2 років, і нарахували шалену суму. Нижче прикріплю скрін.
я позовів від них не бачив ще.

У меня тоже такая сумма просрочки в 70 тыс.
Просрочка год и 6 месяцев. Один раз письмо прислали и больше я о них не слышал.

Вони відбиті по дзвінках і шалених сумах.Але поки що ,крім цього від них більше нічого,наскільки я знаю

То шалена сума? А це тоді супершалена. Не звертайте уваги на їх хворі фантазії. Як можна "вибити" такі суми?
Сумма займа:
6320 грн.
Сумма возврата
206910 грн.
Дата оформления займа:
12.02.2019
Дата возврата займа:
03.04.2019

То шалена сума? А це тоді супершалена. Не звертайте уваги на їх хворі фантазії. Як можна "вибити" такі суми?
Сумма займа:
6320 грн.
Сумма возврата
206910 грн.
Дата оформления займа:
12.02.2019
Дата возврата займа:
03.04.2019
Нормальная тема :sarcastic:

Сумма займа:
6320 грн.
Сумма возврата
206910 грн.
Дата оформления займа:
12.02.2019
Дата возврата займа:
03.04.2019
В этом есть плюс, открывает вашу кредитную историю злой юрист, с намерениями выбить из вас деньги по закону через суд видит задолженность и закрывает ваше дело как безнадежное.

В этом есть плюс, открывает вашу кредитную историю злой юрист, с намерениями выбить из вас деньги по закону через суд видит задолженность и закрывает ваше дело как безнадежное.
Не будьте таким наивным

Сумма займа:
6320 грн.
Сумма возврата
206910 грн.
Дата оформления займа:
12.02.2019
Дата возврата займа:
03.04.2019
Ого, от ******!
???

тоже насчитали около 200к, несколько раз присылали смс с предложением оплатить тело.

Назад
Угорі