Написали на почту

• Автор теми Автор теми Шадум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
Сегодня на почту пришло письмо, о том что мое дело передали частному исполнителю, и пришло оно от debtfort.
Ці взагалі клоуни.Також дзвонили таке несли,що аж смішно було.Але коли терпець увірвався,і я на них трошки наїхала,пропали.

Ці взагалі клоуни.Також дзвонили таке несли,що аж смішно було.Але коли терпець увірвався,і я на них трошки наїхала,пропали.
Все мфо только по началу активны, а потом идут на спад
Спасибо что ответили
У меня небольшая у них просрочка.
Иногда пакика начинается.
Не париться, и все будет хорошо

Все мфо только по началу активны, а потом идут на спад

Не париться, и все будет хорошо
Да я і не парюсь,чекаю дій з їхньої сторони,перевіряю себе в реєстрах,і живу та радію життю.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
м. Київ​
20.08.2020 р.​
Розшукується ******************** у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.
Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,
просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.
+38 044 333 51 43
ору
ахахахах
мне на почту прислали , и кстати письмо пердали а там даже печати не поставили экономлят... ну кстати от них я в безума , хоть и всегда думала что они е*** банутые ... но отличный у них сервис

Добрый день, мне вчера письмо от них пришло по месту прописки. И на почту кинули о долге. + ещё прочитали если подадут на суд сколько я потрачу. Переживают однако

Вкладення

• Screenshot_20200823-092805_Gmail.webp
    Screenshot_20200823-092805_Gmail.webp
    108.7 Кб · Перегляди: 28
  • Screenshot_20200823-092744_Gmail.webp
    Screenshot_20200823-092744_Gmail.webp
    71.2 Кб · Перегляди: 28
Назад
Угорі