написали что будут звонить в сель совет

• Автор теми Автор теми сергей 12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 742

сергей 12

Читач
Дописи
17
Реакції
8
Бали
3
сергей 12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
написали в вайбер что будут звонить в сель совет плюс ко всему всех однофаиильцев написали,половина из которых нет в живых а в конце пафосно написано ( могут помочь) пидеры конченые

написали в вайбер что будут звонить в сель совет плюс ко всему всех однофаиильцев написали,половина из которых нет в живых а в конце пафосно написано ( могут помочь) пидеры конченые
Звонить могут.

Можливо зателефонують і вам, і однофамільцям, і в Сільраду, і в Райраду, і сусідці , і кузині, і дядькові троюрідної тітки...
Хтось, за вас, гроші віддасть? - Ні!
От і не переймайтесь діями, які не стосуються вашого благополуччя.

Так вот и шлите, всё правильно.
Они много чего могут писать, вы только близко к сердцу не принимайте)
Верно,мне тоже писал некий Валерий,что обзвонит всех по списку.Был заблочен,и жалобы полетели куда только можно.

У меня друг председатель сельсовета (голова сільради). Ему на односельчан до 30 таких звонков в сутки поступает. Посылает всех звонилок н@х и в блок.

Можуть звонити.В знайомоі в селі в сіль раду позвонили.А голова сказав де ж я скільки грошей візьму щоб за всіх заплатити.Тому ідіть подалі бо напишу заяву.Тут все залежить від людини і іі реакціі на весь той брєд який вони несуть

Назад
Угорі