Напис нотаріуса. Які МФО іі роблять?

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 5K
А если нет официальной работы, как в этом случае поступают частные исполнители?

Конечно. Вы оспариваете, приводите свои аргументы в исковом заявлении. Это спор.

Нет. В моем случае банки подавали нотариусам из Киева, а те передали частным исполнителям из Киева.
У меня тоже такое. Подавайте в суд, не кормите ypoдoв

Я читала его только давно. А написала, потому что знаю, сама это все прошла. И с исполнителем, и юристами, все это выясняла. То что написала, так и есть.

Конечно тяжело, закон этот большой, я что буду его пересматривать, искать эту статью. Вам надо вы и ищите. Если бы мне надо было я бы искала читала. Точно какая статья я не помню.
:pravila:
Не знаю, посмотрим.
:ahaha:

Останнє редагування:
При чем тут этот закон? Вы почитайте, закон, Виконавче провадження. Исполнитель только ему подчиняется.

В Гугле введите: Закон про Виконавче Провадження. Там все написано, читайте.

Правильно не выше 50%. это за алименты. А по кредитам 25% не выше.
Аліменти можуть і 70%, при заборгованості в основному 50% знімають до погашення, але мусять залишити боржнику прожитковий мінімум. Пройдений етап.
Комисі
Думаю там юрист в доле и трубку не возьмет)))
я 5%, нормально так влаштувався той юрист ?

Аліменти можуть і 70%, при заборгованості в основному 50% знімають до погашення, але мусять залишити боржнику прожитковий мінімум. Пройдений етап.
Комисі

Да. Узнала что в закон поправки внесли. Сейчас могу до 50% удерживать с зарплаты. А по алиментам до 70%.

Сьогодні поздравили з наступаючим послали листа від приватного виконавця з написом виконавчого провадження підкажіть що робити

Сьогодні поздравили з наступаючим послали листа від приватного виконавця з написом виконавчого провадження підкажіть що робити
На даний момент - йти пити горілку (чи що там вам до вподоби) і закушувати. Святкувати Новий рік і хоч на мить забути про борги!
Не псуйте собі настрій ... на даний момент ви нічого не зробите. І завтра також, бо вихідний.
Лист від кого ? Хто виконавець ?
В реєстрі перевіряли себе ? Є відкрите ВП ?

Да в реєстрі є але ж суду не було
Нотаріальний надпис з судом не мають нічого спільного. Це дві різні ланки правочину.
Хоча як раз суд має можливість призупинити ВП або визнати його таким, що не підлягає виконанню.

Тоді виходить що приватний нотаріус має більше прав ніж суд

Ребята, какие надписи! Через 2 часа новый год!! Встречаем,радуемся и забываем об мфо!!
И я ап том же ))
Тоді виходить що приватний нотаріус має більше прав ніж суд
Абсолютно ні. Ще раз вам пояснюю - дві різні ланки правочину.

Фрея, думають про МФО і в Новий Рік .... Саме рік назад в мене так і було....але заради дітей змушена була посміхатися))()))

Фрея, думають про МФО і в Новий Рік .... Саме рік назад в мене так і було....але заради дітей змушена була посміхатися))()))
Хорошо ,что я сюда раньше пришла)) теперь могу праздновать и не вспоминать про них)) возможно если бы просрочки начались в декабре, наверное тоже ещё бы дерганая была))

Назад
Угорі