Нападение на ШвидкоГрошi

• Автор теми Автор теми Tamerlan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tamerlan

✩ Premium ✩
Дописи
3728
Реакції
7890
Бали
1103
Tamerlan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В одной теме я писала что в моем городе напали на отделение ШГ,так вот хочу дополнить новость.

Поліція встановлює особу зловмисника, який скоїв насильницький розбійний напад на відділення «Швидко гроші»

Від тілесних ушкоджень, отриманих під час скоєння тяжкого злочину, загинула 35-річна касир.

Подія сталася 20 червня, близько 17:11, у приміщенні «Швидко гроші» на вул. Київській, 6. Чоловік, із застосуванням насильства відносно жінки, забрав із сейфу гроші і зник у невідомому напрямку. Постраждала від тяжких травм померла в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Поліція здійснює досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

❗️Прикмети нападника: на вигляд 45-60 років, зріст 175-185 см, міцна статура, коротке волосся.

Искренне жаль семью погибшей.

Мое мнение;это только начало

Вкладення

• S00622-110443(1).webp
    S00622-110443(1).webp
    135.4 Кб · Перегляди: 214
В одной теме я писала что в моем городе напали на отделение ШГ,так вот хочу дополнить новость.

Поліція встановлює особу зловмисника, який скоїв насильницький розбійний напад на відділення «Швидко гроші»

Від тілесних ушкоджень, отриманих під час скоєння тяжкого злочину, загинула 35-річна касир.

Подія сталася 20 червня, близько 17:11, у приміщенні «Швидко гроші» на вул. Київській, 6. Чоловік, із застосуванням насильства відносно жінки, забрав із сейфу гроші і зник у невідомому напрямку. Постраждала від тяжких травм померла в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Поліція здійснює досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

❗Прикмети нападника: на вигляд 45-60 років, зріст 175-185 см, міцна статура, коротке волосся.

Убивать это уж слишком... На сколько я знаю, в таких отделениях в сейфах денег не очень много, в основном работники отделений хранят их на карте... Пополняют ее и снимают, когда нужно выдать клиенту.

Убивать это уж слишком... На сколько я знаю, в таких отделениях в сейфах денег не очень много, в основном работники отделений хранят их на карте... Пополняют ее и снимают, когда нужно выдать клиенту.
Да,это так,но речь скорее должна идти не о сумме,а о людях(в частности пожилых) которые страной доведены до крайностей

Обычное разбойное нападение. Какой-то наркоман на дозу деньги собирает.

Форумчане,вы меня извините,но я считаю,что это возвращается этим твapям за то,что они делают с людьми своими звонками,так им и надо, всё таки есть Бог на свете

это только начало, ее мне не жаль, родных жаль, а по поводу ее и остальных кто работает на этих выродков мне плевать, они cyku сами людей доводят до ручки.

Форумчане,вы меня извините,но я считаю,что это возвращается этим тв*рям за то,что они делают с людьми своими звонками,так им и надо, всё таки есть Бог на свете
Бог не наказывает. Люди сами себя наказывают.

Вот если бы не тронул девченок, то 5+ мужику. А так...

Кременчуг явно...

❗Прикмети нападника: на вигляд 45-60 років, зріст 175-185 см, міцна статура, коротке волосся.

Может и начало,но зачем убивать,калечить.Я понимаю,что мы вороже настроены против них.Но у человека тоже есть семья ,дети.Это слишком.Никто такого не заслуживает.???

Доброе утро, Кременчук!
Спасибо за новость.
20 червня , ввечері на розі вул. Київської та проспекту Свободи вчинено напад на відділення фінансової установи “Швидкогроші”. За повідомленням у соцмережах госпіталізовано співробітницю відділення.

Про інші наслідки нападу поки що не повідомляється, коментарів від поліції не надходило.

Постраждала від тяжких травм померла в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Правоохоронці здійснюють досудове розслідування спрямоване на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі