Накриває так... Гроші всім зробили колаж

• Автор теми Автор теми Віка1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 7K
Вчора в мене був ад. Прийшла з роботи а мені тут.. Як ти могла..
Я нічого не розумію, питаю що сталось і тут мені сестра показує фото (зроблений колаж на племінницю, і внизу написано що вона відробля за мене мої борги і унизу моє прізвище та ім'я)розіслали у вк ?в мене шок. Я кажу що ніякого номера не давала, що це мошенніки так вимагають грошей, і тут полилось на мене, мене всю трусило та ще й чоловік сказав що за це мене вбити мало, що їх родину опозорила, що дівчині наробила а вона тільки заміж вийшла. І тут я попливла, сльози льются самі і в голові все крутиться думки одні про смерть, про те що я завжди всім як кістка посеред горла, одна біда від мене. І ось я в цьому тумані пишу записку прощальну... І іду з хати... Нічого не розуміючи..
?Іду і тут мене чоловік за руку як дьорне я не розумію як він мене затіг до хати я вся теліпаюсь все так нагребло в одну хвилину. Брат прибіг сидів коло мене, заспокоював... І в цей момент я зрозуміла що я не важлива своєму чоловікові, бо коли вся ця біда торкалась тіки мене і моїх батьків, коли дойшло до їх..то "мене за це вбити мало", все говорив що якщо я шось з собою зроблю то його посадять мої батьки. Брат Напічкавши мене заспокійливим уклав поспать і весь час був біля мене. Я поспавши трохи заспокоїлась і зробила висновок, що єдина людина яка мене підтрима то брат та мої діти, а чоловік з яким я прожила 7 років разом багато чого пережила, турбувався лише за себе та своїх рідних отнють не за мене. Ось він і показав себе всього і своє відношення насправді.
Хочу сказать всім, щоб не зробили мфо та колектори, це не стоїть нашого життя. Все з часом пройде, в біді ви пізнаєте хто біля вас... Тепер я маю чітку позицію:ні копійки мфо, і наплювать на те що скажуть інші, якщо щось їх не влаштовує то хай ідуть чи то до міліції чи лісом. Я житиму раді своїх діток! Бо крім мене вони еікому не будуть нужні!
А я думала, что только я так рассуждаю.на меня сегодня сделали пopнофото за кредит моей мамы, а еще на свекровь и на всех маминых друзей и прислал мне зураб какойто в вайбер. Честно, земля ушла из-под ног.Я боялась домой идти. Но до мужа как то не дошло. Но что будет завтра, одному Богу известно.
Мені колаж зробили через місяць,але не на мене (тому що соц.сіті закриті) а на дружину мого дядька.Я іх проігнорила,чи комусь скидував незнаю, ніхто не дзвонив.
А сьгодні на вайбер прийшло.Що робити поки не вирішила тіло 4000
ооооооооооооооо, знакомая морда...вчера этот убл*док прислал мне пopнoколаж со мной, на свекровь, на маминых подруг и разослал. вот так......а с юристом моим записял общаться....слился. не знаю, чем закончиться сегодняшний день, вызванивают руки ноги холодеют, но я держусь....
Мені колаж зробили через місяць,але не на мене (тому що соц.сіті закриті) а на дружину мого дядька.Я іх проігнорила,чи комусь скидував незнаю, ніхто не дзвонив.
А сьгодні на вайбер прийшло.Що робити поки не вирішила тіло 4000
и кстати, нашли они меня через мамин профиль на одноклассниках. у меня все закрыто было, все соцсети, а у нее нет. вот я и пострадала.....и не только я

А я думала, что только я так рассуждаю.на меня сегодня сделали По**офото за кредит моей мамы, а еще на свекровь и на всех маминых друзей и прислал мне зураб какойто в вайбер. Честно, земля ушла из-под ног.Я боялась домой идти. Но до мужа как то не дошло. Но что будет завтра, одному Богу известно.

ооооооооооооооо, знакомая морда...вчера этот убл*док прислал мне фотоколаж со мной, на свекровь, на маминых подруг и разослал. вот так......а с юристом моим записял общаться....слился. не знаю, чем закончиться сегодняшний день, вызванивают руки ноги холодеют, но я держусь....

и кстати, нашли они меня через мамин профиль на одноклассниках. у меня все закрыто было, все соцсети, а у нее нет. вот я и пострадала.....и не только я
Держитесь! Все образуется, вы мужу сразу лучше скажите, если нормальный человек то поймёт и поддержит. А по поводу колажей можно и в полицию обратиться и на 1545 позвонить.

Держитесь! Все образуется, вы мужу сразу лучше скажите, если нормальный человек то поймёт и поддержит. А по поводу колажей можно и в полицию обратиться и на 1545 позвонить.
позвонила на 1545, заявление в киберполицию написала, прислали номер, туда же скинула пopнофото, номер этого ******* и все номера, с которых звонили и вымагали. вот думаю, может написать еще в ментовку? или киберполиция по месту пришлет? а вот как требовать открыть уголовное дело по даному факту?

позвонила на 1545, заявление в киберполицию написала, прислали номер, туда же скинула По**офото, номер этого ******* и все номера, с которых звонили и вымагали. вот думаю, может написать еще в ментовку? или киберполиция по месту пришлет? а вот как требовать открыть уголовное дело по даному факту?
Все документы прийдут в полицию и вас вызовут, для подписи документов

2ой день просрочки, молчат... Может готовят коллажи?
Только написала, сразу звонок от них. Не взяла трубку.
Только написал сообщение так сразу позвонили. Не брала трубку. Жду дальше...

Останнє редагування:
Просрочка в компанії більше року.Там процент нарахований скаженний,брала 8000 давненько дивилась в ЛК було 98000,зараз в лк зайти не можу.Так само кредитон брала ,,10000,также в лк 108654,86,зараз також в лк зайти не можу.Пролонгацій по ціх не робила зовсім,тому що вже немала з відки.Листів не було ,що продали колекторам

Просрочка в компанії більше року.Там процент нарахований скаженний,брала 8000 давненько дивилась в ЛК було 98000,зараз в лк зайти не можу.Так само кредитон брала ,,10000,также в лк 108654,86,зараз також в лк зайти не можу.Пролонгацій по ціх не робила зовсім,тому що вже немала з відки.Листів не було ,що продали колекторам
Незвонять і нетурбують

Не всі шлють колажі тож заспокойся. Я поки ще не змінював номери і ніхто з рідних теж, ігнор я мав на увазі не звертати на це особливої уваги та заспокоїтись. Не робити необдуманих кроків та вчинків. Читай форум, тут багато потрібної інформації.
Цей"майор знову звонив і знову погрожував!Я йому сказав що піду в прокуратуру на що він відповів що йому все п@@@@@й! І хай я відсмокчу у чергового прокуратури!Турбує дружину брата!

Бо чого питаю,мої мовчать як риба в воді,і слава богу атак стало меньше,тьфу тьфу
А ви також до Захисту звертались?
Я взагалі читала що гроші всім і кредитон одна компанія

Я взагалі читала що гроші всім і кредитон одна компанія
Захист то машенніки,нічтм непоможуть,погти можете самі собі ви,то все у вашій голові,зімною таке творилося всю трусило спати їсти немогла,не жила і сама на себе небула схода,от попала сюди перечитала зрозуміла що я неодна і живу заново,от і ви так зробіть,забийте на них болт,а якшоби і рідним дозвонились то просто скажіть то машенніки,най їм скажуть аби докази надали.

Назад
Угорі