Накриває так... Гроші всім зробили колаж

• Автор теми Автор теми Віка1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 7K
Привіт!Як включити ігнор?У мене 10МФО!Поточний борг 95000!
Не всі шлють колажі тож заспокойся. Я поки ще не змінював номери і ніхто з рідних теж, ігнор я мав на увазі не звертати на це особливої уваги та заспокоїтись. Не робити необдуманих кроків та вчинків. Читай форум, тут багато потрібної інформації.

цей [censure] називається"майором" з Ужгорода!Тел: 0507142173-напевно робочий!Сказав що з компанії роблять банк і треба терміново повернути борг(18100)!А через деякий час почав погрожувати!Колож з номеру:0661786824!
Вони на все ідуть аби принизити, морально знешкодити, в них нема совісті, чи честі, вони нелюди, фантазія буйна

Ви підвели вірний підсумок і в цій ситуаціїї справді відкриваються всі сторони нашого оточення.
Через сколько они делали колаж,вы сети не закрывали нигде? У меня у них долг с апреля ,пока тихо,они ва продали калам или нет?

Мені колаж зробили через місяць,але не на мене (тому що соц.сіті закриті) а на дружину мого дядька.Я іх проігнорила,чи комусь скидував незнаю, ніхто не дзвонив.
А сьгодні на вайбер прийшло.Що робити поки не вирішила тіло 4000

Вкладення

• Screenshot_2020-02-16-15-30-04.webp
    Screenshot_2020-02-16-15-30-04.webp
    27.3 Кб · Перегляди: 105
Через сколько они делали колаж,вы сети не закрывали нигде? У меня у них долг с апреля ,пока тихо,они ва продали калам или нет?
Муж решил ,что если он одноклассниками не пользуеться,то значит никто,а они этим воспользовались...Просрочка была +-2мес.

Мені колаж зробили через місяць,але не на мене (тому що соц.сіті закриті) а на дружину мого дядька.Я іх проігнорила,чи комусь скидував незнаю, ніхто не дзвонив.
Закажите гроб и ритуальные услуги этому умнику

Сколько просрочка у вас?

У меня уже год,пока тихо,но родственников нет,это они по вашей семье искали,как они вышли?

Вика у Вас пострадали родственники , а у меня колеги и знакомые , фотоколажи были ужас , но из за этого не стоит впадать в крайности , земля ведь кружится не стоит на месте , думали я одна такая ,со временем вылезло еще пару колег с такими же проблемами ,сейчас чуть утихло , но мысли о суициде не было , держитесь ...
А ЗП на карту Привата получаете?)

У меня уже год,пока тихо,но родственников нет,это они по вашей семье искали,как они вышли?
Быстрей всего
Не знаю у родных соц.сети для посторонних скрыты.У меня предположение что по паспорту место рождения и фамилия нашли совпадение вот и рискуют.

Вчора в мене був ад. Прийшла з роботи а мені тут.. Як ти могла..
Я нічого не розумію, питаю що сталось і тут мені сестра показує фото (зроблений колаж на племінницю, і внизу написано що вона відробля за мене мої борги і унизу моє прізвище та ім'я)розіслали у вк ?в мене шок. Я кажу що ніякого номера не давала, що це мошенніки так вимагають грошей, і тут полилось на мене, мене всю трусило та ще й чоловік сказав що за це мене вбити мало, що їх родину опозорила, що дівчині наробила а вона тільки заміж вийшла. І тут я попливла, сльози льются самі і в голові все крутиться думки одні про смерть, про те що я завжди всім як кістка посеред горла, одна біда від мене. І ось я в цьому тумані пишу записку прощальну... І іду з хати... Нічого не розуміючи..
?Іду і тут мене чоловік за руку як дьорне я не розумію як він мене затіг до хати я вся теліпаюсь все так нагребло в одну хвилину. Брат прибіг сидів коло мене, заспокоював... І в цей момент я зрозуміла що я не важлива своєму чоловікові, бо коли вся ця біда торкалась тіки мене і моїх батьків, коли дойшло до їх..то "мене за це вбити мало", все говорив що якщо я шось з собою зроблю то його посадять мої батьки. Брат Напічкавши мене заспокійливим уклав поспать і весь час був біля мене. Я поспавши трохи заспокоїлась і зробила висновок, що єдина людина яка мене підтрима то брат та мої діти, а чоловік з яким я прожила 7 років разом багато чого пережила, турбувався лише за себе та своїх рідних отнють не за мене. Ось він і показав себе всього і своє відношення насправді.
Хочу сказать всім, щоб не зробили мфо та колектори, це не стоїть нашого життя. Все з часом пройде, в біді ви пізнаєте хто біля вас... Тепер я маю чітку позицію:ні копійки мфо, і наплювать на те що скажуть інші, якщо щось їх не влаштовує то хай ідуть чи то до міліції чи лісом. Я житиму раді своїх діток! Бо крім мене вони еікому не будуть нужні!
Звоните 1545.Идите в ментовке и пишите заяву, ещё лучше в кибер полицию. Это шантаж и прямая статья

Звоните 1545.Идите в ментовке и пишите заяву, ещё лучше в кибер полицию. Это шантаж и прямая статья
У меня менты вон неправильно кодекс применили при написании ответа, так что тут как на каких ментов попадёшь) они этим, как правило, не хотят заниматься

У меня менты вон неправильно кодекс применили при написании ответа, так что тут как на каких ментов попадёшь) они этим, как правило, не хотят заниматься
Надо настаивать на своём. нах*р тогда они там воопще.... Почему и советую на 1545 тоже позвонить, тогда им и туда отчитаться нужно будет. Главное действовать

Не скучный вечер был видать,
С такой движухой и замесом,
Зато теперь на все насрать!
И МФО @здуют лесом.
У мужа слабое очко?
Упал от страха на измену?
Поставьте- ка его рачком,
И дайте под пердак коленом.
Вы стали во сто крат сильней,
Побыв вчера на грани смерти,
Все! Избавляйтесь от соплей,
И всем врагам ху@в отмерьте.
И не страдайте вы х@рней,
У вас есть дети- смысл Жить!!!
На муд*ка со всей роднёй,
Большую кучу наложить.
Извините за Французский,но по другому высказать свое мнение не получается)
Вот это молодец,прекрасное стихотворение))))))))

Не скучный вечер был видать,
С такой движухой и замесом,
Зато теперь на все насрать!
И МФО @здуют лесом.
У мужа слабое очко?
Упал от страха на измену?
Поставьте- ка его рачком,
И дайте под пердак коленом.
Вы стали во сто крат сильней,
Побыв вчера на грани смерти,
Все! Избавляйтесь от соплей,
И всем врагам ху@в отмерьте.
И не страдайте вы х@рней,
У вас есть дети- смысл Жить!!!
На муд*ка со всей роднёй,
Большую кучу наложить.
Извините за Французский,но по другому высказать свое мнение не получается)
ох побольше бы таких стихов и мужчин, которые поддерживают , а не отворачиваются при первых проблемах.

Назад
Угорі