Наклеили на дверь типо заявление в полицию и суд?

• Автор теми Автор теми Neprobitiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Исходя из своей истории с ними,истории мужа и то что отслеживала по ним на форуме, то больше 2 -х визитов не было. А если будет у кого-то меньше, то тем лучше?
Ко мне приезжали два раза на первих неделях просрочки.забил на них как и они на меня уже почти год.даже незнаю продали мой долг кому то или нет.молчат

Мені сьогодні прийшов лист на адресу прописки. Саме цікаво, що не на моє ім'я, а на ім'я мами.
ЛАЙМ МАНІ (Ваша Готівоччка) все ніяк не забуде пройшовшу славу) Хоча не довго фраєр танцював...їм ліцензію дали в вересні 2018, а забрали в червні 2019. І таке враження, шо вних більше бабла набррали, ніж вони заробили))
В листі 2 липові маляви:

Заява копам - липа. Позов в суд - липа.
По копам, "за надання неправдивої інформації" хрен шось зроблять, бо інфа подана вірна. А навіть якби я їм написав, що я принц Персії, то ніодин слідчий в цій країні не взявся б за таку хєрню.
По позову в суд - мені і любому з боржників буде сильно на руку, коли нікому невідома компанія подасть позов в суд, не попередивши про передачу кредиту відповідача в належній формі. Та й впринципі не пам'ятаю, щоб я десь в якогось ЛАЙМ МАНІ шось брав )))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі