Находил ли кто-нибудь реальных кредиторов (без залога)

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 19K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Пробуйте Кредобанк,они перекредитируют МФО .. Мне сначало по телефону одобрили,а потом отказ... Я так поняд из за справки о доходах,у меня минималка в справке..
Кредобанк отказывает, если видят МФО. Это точно. Они мне сами так сказали.

Ну значить недоля нам перекредитувати ))) .. ще є Аккорд Банк,там спробуйте ...
По-перше , думаю, жоден банк не погодить за наявності мфо та ще й з простроченнями..по-друге, цього таки не варто робити як показує практика (перекредитовуватись в банках).

По-перше , думаю, жоден банк не погодить за наявності мфо та ще й з простроченнями..по-друге, цього таки не варто робити як показує практика (перекредитовуватись в банках).
мне с мфо давали....но без просрочек

Значит не обо всех мфо была инфа в убки.Либо сумма была небольшая..так как банки оценивают финансовую нагрузку.это ж не мфошки что тем по барабану.
Ensi112,

Значит не обо всех мфо была инфа в убки.Либо сумма была небольшая..так как банки оценивают финансовую нагрузку.это ж не мфошки что тем по барабану.
Ensi112,
ну тело +% было около 30к, мегабанк дал 25, потом пумб..., альфа с просрочками в мфо подымает лимит)))

Ну значить недоля нам перекредитувати ))) .. ще є Аккорд Банк,там спробуйте ...
Нефіга ,я пробувала коли не було ще просрочок, відмовили вони бачать всі мфо, так що банки не дадуть

Знаходив, людину яка може позичити під 5% в місяць, але треба застави. Якщо сума не велика, можна домовитися що ви прописуєте його в квартирі і тоді без застави (до 2000$).

Знаходив, людину яка може позичити під 5% в місяць, але треба застави. Якщо сума не велика, можна домовитися що ви прописуєте його в квартирі і тоді без застави (до 2000$).
Не ведіться на ці розводи... Ви його потім з квартири не випишите...

Не ведіться на ці розводи... Ви його потім з квартири не випишите...
Я брав в цієї людини 1500 доларів на 6 місяців і він мене не обманув, хоч було страшно. Але МФО доводять тебе до того, що ти робиш безглузді речі. Брав щоб віддати МФО і далі купу не закритих. Тепер більше ніяких кредитів, мене вдома й так всі ненавидять

Прописка - це не кінець світу. Єдине що ви не зможете продати квартиру, чи переписати без згоди всіх прописаних людей
Повірте,що є такі схеми,що нам з Вами й не снились ще.

За 2000$ можна позбутись квартири..
Це точно.. по закону якщо особа проживає півроку в житлі вже претендує на частку,якщо я не помиляюсь.. читав в інеті таке )))
Я брав в цієї людини 1500 доларів на 6 місяців і він мене не обманув, хоч було страшно. Але МФО доводять тебе до того, що ти робиш безглузді речі. Брав щоб віддати МФО і далі купу не закритих. Тепер більше ніяких кредитів, мене вдома й так всі ненавидять
Ну в мене теж проблеми з кредитами,мамі на роботу дзвонили,автододзвін включили,друзів найшли фіг знає як ))) я з деякими вже по пару років не бачився...

Капслок запрещен!
Народ підкажіть що робити далі.... В мене 6 МФО З ПРОСРОЧКОЮ 2 місяці... пишуть що подають в суд. ну і ще 6 банків..... МОЖЛИВОСТІ БАНКАМ ПЛАТИТИ ВЖЕ НЕМА. БЕЗРОБІТНИЙ. МФО після форуму не пролонгую........ Сиджу в розпачі.....

Народ підкажіть що робити далі.... В мене 6 МФО З ПРОСРОЧКОЮ 2 місяці... пишуть що подають в суд. ну і ще 6 банків..... МОЖЛИВОСТІ БАНКАМ ПЛАТИТИ ВЖЕ НЕМА. БЕЗРОБІТНИЙ. МФО після форуму не пролонгую........ Сиджу в розпачі.....
Вот пусть и подают суд,это самое правильное решение.Не стоит бояться суда,хотя вряд ли до этого дойдет.
Успокойтесь,смените сим карту или поставьте блокиратор звонков,займитесь поисками работы и живите спокойно

Не нервуйтесь.. Якщо Ви знайшли цей форум,Ви в Плюсах. Ми не дамо Вам розкиснути))))). ГОЛОВНЕ-ЧИТАЙТЕ ФОРУМ!!!!!!!не замикайтеся в собі, діліться що турбує Вас. Тут є люди з вищими освітами,безробітні,бездомні,одинокі,бгтатодітні..... Ми всі в цьому г@мні.
Змінити сімку,шукати роботу,
Для Вас вихід-суд.

Не нервуйтесь.. Якщо Ви знайшли цей форум,Ви в Плюсах. Ми не дамо Вам розкиснути))))). ГОЛОВНЕ-ЧИТАЙТЕ ФОРУМ!!!!!!!не замикайтеся в собі, діліться що турбує Вас. Тут є люди з вищими освітами,безробітні,бездомні,одинокі,бгтатодітні..... Ми всі в цьому г@мні.
Змінити сімку,шукати роботу,
Для Вас вихід-суд.
Та я не дуже грамотний у судових процесах..... Дякую за підтримку....
Вот пусть и подают суд,это самое правильное решение.Не стоит бояться суда,хотя вряд ли до этого дойдет.

Успокойтесь,смените сим карту или поставьте блокиратор звонков,займитесь поисками работы и живите спокойно
З МФО так і зробив. А от з банками як!? Дякую... Роботу шукаю....

Да,только тогда уже на законных основаниях все отберут если не отдать! Мфо то хоть беззалоговые займы. Тут только брать у знакомых у кого есть такие деньги,у меня например таких нет и что делать с этим грузом 11 мфо я не знаю. Отдавать ничего не буду,нечем,что они предпримут после звонков и угроз в дальнейшем? Что будет то будет
11 мфо это груз? Тогда я наверное побила все рекорды 35, но как-то успевала всех кормить 4-6 месяцев, как-то так.
Post automatically merged:

Если кому будет интерестно, то я нашла реального кредитора в Киеве, эта фирма кредитует всех кто сидит в фмошной заднице как под залог так и без, но при наличии 3 поручителей 30-45 лет, или можно оплатить услуги их коллекторов в сумме 15000, это на случай если вы откажетесь платить то будет все ни как в мфо, а так все официально оформляется у нотариуса, инвестор как он мне рассказал заграничный, никаких онлайн оплат и всего прочего, все при личном присутствии в их офисе типа за час, но я побоялась, звать его Александр, его объявление нашла по-моему в олх, может кто сталкивался?
Post automatically merged:

У меня 10 теж багато дітна
А мне тогда как быть 35 мфо, тоже многодетная

Останнє редагування:
Банкам хоть по 50гривен платите а мфо забудьте їх ЗШ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі