Нахабне питання...

• Автор теми Автор теми Motorheart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K
Ось як то так, якщо адмін побажає прийти - йому вхід безкоштовний, за надане місце для реклами
Ссорі, не та афіша, це наступний виступ, тому можуть приходити рокери з Кременчуга :)
Ось і Харків :)
IMG_20200222_201326_565.webp

Вкладення

• IMG_20200219_111501_191.webp
    IMG_20200219_111501_191.webp
    105.5 Кб · Перегляди: 31
Повністю згоден :)
Відповім у стилі Тома Уейтса - всі напрямки пішли з рок-н-ролу, Чака Беррі і таким як він, тому ми граємо різновид рок-н-ролу :) в нас буде програма з пісень Motorhead, Megadeth, а також наші - авторські.

У меня есть знакомая местная группа, которая тоже любила часто играть песни Megadeth. Брутальная музыка! Стало быть, у вас там будет жарко. )

Да, один із учасників, гітарист та другий вокаліст.
У меня есть знакомая местная группа, которая тоже любила часто играть песни Megadeth. Брутальная музыка! Стало быть, у вас там будет жарко. )
100%!!!! А також гучно!!!
Чекаємо!! :)

Ось як то так, якщо адмін побажає прийти - йому вхід безкоштовний, за надане місце для реклами
Ссорі, не та афіша, це наступний виступ, тому можуть приходити рокери з Кременчуга :)
Ось і Харків :)
IMG_20200222_201326_565.png
А где афиша в Кременчуге?))

это в каком клубе будет мероприятие? просто не знаю что там за заведения по олеся гончара

обещать не буду, не могу знать что там будет 13 марта, но если будет получаться, то тоже присоединюсь, не бросайте тему пожалуйста

Приду обязательно!
Ну я обіцяв, тому особисто напиші мені, будь-ласка, та домовимось :)
А где афиша в Кременчуге?))
Чуть нижче харківської.
это в каком клубе будет мероприятие? просто не знаю что там за заведения по олеся гончара

обещать не буду, не могу знать что там будет 13 марта, но если будет получаться, то тоже присоединюсь, не бросайте тему пожалуйста
Yellow Zeppelin, клуб. Можна через лічку тримати зв'язок, якщо що.

кто завтра будет на заявленном мероприятии в Харькове?

Назад
Угорі