Нах... вони дають гроші?

• Автор теми Автор теми Искатель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 3K

Искатель

✩ Premium ✩
Дописи
14651
Реакції
27121
Бали
5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні взяв 15!!! кредит в МФО((( Таке відчуття наче жабу з'їв!( Плюс 13 тис. треба покласти на кредитку Привату! Загалом 40-50 тис. боргу!!! Навіть страшно підраховувати!( І це десь за півтора роки. А почалось все з Привату... На роботі скоротили, потрібні були гроші терміново, підвищив кредитний ліміт і зняв декілька разів. Потім потрібно було розраховуватися з Приватом і тут ...... я взнав, і на свою біду скористався послугою МФО!!!((( А далі ви і самі все знаєте! Тепер сиджу і думаю, от нах.... треба було лізти в це болото!!!??? Я не жаліюсь, просто хочу з кимось поділитись. Кажуть повинна бути своя голова на плечах, згоден, але на мою думку держава має врегулювати дану сферу, щоб не давати можливості людям влазити в таке гівно, а цім конторам вгамувати апетити. Прострочень ще немає, але я вже на межі))) Всім дякую за увагу!

Чтобы с нами познакомиться, для этого и надо было лезть в болото. :sarcastic: :sarcastic:

Миколка, Тю!У вас 15!А у меня 19 мфо, полгода прострочки! Зачем лезла ,не знаю!Но с этим можно жить!Так что входите в прострочки, живите спокойно! Наслаждайтесь жизнью!С мфо можно жить!))

Да ну его в болото такое знакомство!)
Не в обиду)
А вы с нами не хотите познакомиться?)
Уже знакомлюсь)
Миколка, Тю!У вас 15!А у меня 19 мфо, полгода прострочки! Зачем лезла ,не знаю!Но с этим можно жить!Так что входите в прострочки, живите спокойно! Наслаждайтесь жизнью!С мфо можно жить!))
Значит ещё есть куда двигаться) Мне после 14 отказы пошли, потом дали) одни сказали что 200 грн на 10 дней могут дать, долго смеялся) Спс за совет, но у меня планы другие)

Останнє редагування:
Кажуть повинна бути своя голова на плечах, згоден, але на мою думку держава має врегулювати дану сферу, щоб не давати можливості людям влазити в таке гівно, а цім конторам вгамувати апетити.
Есть. Есть и регулятор их деятельности и законы) и он регулирует и следит за их выполнением. Ну... Как типичная "яжмать" за своим чадом. моё не такое. Точно не такое. Мое послушное. Торты сам виноват!!!

Есть. Есть и регулятор их деятельности и законы) и он регулирует и следит за их выполнением. Ну... Как типичная "яжмать" за своим чадом. моё не такое. Точно не такое. Мое послушное. Торты сам виноват!!!
Как бы есть, но... как все делается и исполняется кто в теме знает. А законодательство не полное и много дыр

Как бы есть, но... как все делается и исполняется кто в теме знает. А законодательство не полное и много дыр
Вы думаете что первый,кто это открыл??))Но правильно применить и как это сделать... Надо точно знать что по чем,куда,как, когда и в какой последовательности это задействовать!)

Вы думаете что первый,кто это открыл??))Но правильно применить и как это сделать... Надо точно знать что по чем,куда,как, когда и в какой последовательности это задействовать!)
))) Это дело техники. Кто ищет тот найдет) Времена смутные были, даже времени подумать небыло, дурдом одним словом) Сейчас все успокоилось, есть время взять свою любимую записную книжку и разложить все по полочкам)

))) Это дело техники. Кто ищет тот найдет) Времена смутные были, даже времени подумать небыло, дурдом одним словом) Сейчас все успокоилось, есть время взять свою любимую записную книжку и разложить все по полочкам)
Форум вам в помощь....

Привіт, Миколка! Сядь на стільчик бо впадеш. У мене 32 МФО гівна і рік+1 місяць просрочки. :dash1:ПроЛОХації рулять :metal:

Привіт, Миколка! Сядь на стільчик бо впадеш. У мене 32 МФО гівна і рік+1 місяць просрочки. :dash1:ПроЛОХації рулять :metal:
Як Mari підтягнеться,то Миколкі напевне лягти потрібно буде,щоб не впав?

Десь тут бачив у когось 69 займів на двоїх. Мабуть займи брали у позі 69 :ahaha: :ahaha: :ahaha:

Назад
Угорі