Нагадування. ,, Свідок'' про МФО.

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні на каналіNTN o 18.20 програма ,, Свідок'' про МФО. ПЕРЕГЛЯД ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!!!))))

Сьогодні на каналіNTN o 18.20 програма ,, Свідок'' про МФО. ПЕРЕГЛЯД ОБОВ'ЯЗКОВИЙ!!!))))
будем посмотреть
только во всех этих передачах ощущение, что не на стороне заемщиков или вообще пожурылыся та разошлись

Нічого такого. Смішно. Ні одного закону....

Гребіться далі самі,. Напевно цю передачу створили ,бо цього детектива доставити)))(((
Вірите,я більше дізнаюсь тут про свій захист. В віддавати прийдеться борг((((
І що колектори приходять.
Жодного свідка подій

Просто я, не факт что придется. Все зависит от того на что вы нацелены)

Краще б не показували,а то ,,розтроїли'' .
,,Тю''-як сказала моя мама
,,Я від тебе більше дізнаюсь,коли ти з форумчанами спілкуєшся.''

Ни о чем... Никто и не собирается нас защищать... Кроме того, даже сказали, что большие проценты законны!!!!

Просто я, ну вот) продали калла считай кредита нет)

Я не дивилась...
Для чого дивитись завуальовану рекламу?

Спокійно тільки спокійно, продовжуємо боротьбу далі(самі).
Блін,не можу відійти

Ни о чем... Никто и не собирается нас защищать... Кроме того, даже сказали, что большие проценты законны!!!!

Ви про що? Де таке було сказано?!Навпаки показали приклад що на 1000 грн законно можуть нарахувати відсотків максимум 600грн.Так і є по закону - тіло і максимум 50-60%.

Просто я, ну вот) продали калла считай кредита нет)
це ми про це знаємо))
Ви про що? Де таке було сказано?!Навпаки показали приклад що на 1000 грн законно можуть нарахувати відсотків максимум 600грн.Так і є по закону - тіло і максимум 50-60%.
В місяць, а за рік-з 1000-. 9000???

Будь ласка, по какому закону? Я ищу и не могу найти. Или здесь все путают % со всякими неустойками. Вот взять меня : куча (22)кредитов МФО с бешенными оплатами % , в том числе и по закрытым, при этом просрочки только с пятницы по 4 МФО. В каком месте закона мне искать о переплатах %?
Вот в признании договора никчемным, не действительным я еще вижу перспективы.
Может сами работники МФО распространяют такую информацию. Это ж получается ты признаешь договор, если просишь вернуть %, по факту и там проиграешь и там.

Да пошли они все... когда о людях кто то думал. Кредитная карусель создана для того что бы всех кто в нее попал отдали последнее. Хотят рвануть по крупному. Наверное перед смертью ненажрутся?

Отож... Все понимают, что вне закона эти шарашки и... ничего...

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений
Я ВАМ ЗАПЛАЧУ cyku. ОБЕЩАЮ. КРОВЬЮ УМОЕТЕСЬ СВОЕЙ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі