Начинаються весёлые будни?

• Автор теми Автор теми julia1930
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

julia1930

Форумчанин
Дописи
160
Реакції
16
Бали
318
julia1930 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали смс, что 30.05 будут звонить окружению и просить финансовой помощи от меня.Я так понимаю, начинается веселье? Будут звонить и писать всем? На 1545 есть смысл звонить?

Прислали смс, что 30.05 будут звонить окружению и просить финансовой помощи от меня.Я так понимаю, начинается веселье? Будут звонить и писать всем? На 1545 есть смысл звонить?
Яка це шарашка? На форумі пишуть що наче допомагає.

мало смысла писать на 1545
сегодня приехали в очередной раз и говорят, ну шо писать? шо мы им сделаем? они скажут шо они не знают кто угрожает и все

У мене такого немає.нічого нескажу про них, пошукайте на форумі.
Та с мене є я і таки знаю, шо вони відбиті, розсилку, кожного дня, дзвінки і тд. Не писала нікуди, бо думаю, що не допоможе!

Та с мене є я і таки знаю, шо вони відбиті, розсилку, кожного дня, дзвінки і тд. Не писала нікуди, бо думаю, що не допоможе!
Я з початку просрочки писала нацком то надіслали щоб докази надала, але наче звонити менше стали,незнаю чи з цим це звязано чи ні.

Я з початку просрочки писала нацком то надіслали щоб докази надала, але наче звонити менше стали,незнаю чи з цим це звязано чи ні.
То просто зі, збільшенням спокуса протермінування-менше телефонують)

Звонят и пишут смс по всей телефонной книге долго? Всем прям с книги?
Мне сегодня е гроши такое сказали
О,эти тоже мне писали и звонили.Долго кошмарят?

Мне сегодня е гроши такое сказали
Вони зв'язані між собою , теж дзвонили є гроші і вони знають,що вчора була розмова з смартівей і що саме було сказано
мало смысла писать на 1545
сегодня приехали в очередной раз и говорят, ну шо писать? шо мы им сделаем? они скажут шо они не знают кто угрожает и все
Телефонувала на 1545 , сказали телефонувати в нацком ,дали номер , зателефонувала вони запитали які компанії, після того тяк сказала є гроші і смартівей , сказали що вони приймають лише письмові скарги

Звонят и пишут смс по всей телефонной книге долго? Всем прям с книги?

О,эти тоже мне писали и звонили.Долго кошмарят?
У меня писали по самым старым номерам, которые ещё во времена кнопочных телефонов сохранял. Скрины похабных смс отправил в прокуратуру- пришло письмо, что дослиджують на предмет злочину.

моему окружению не звонили просто каждый день приходили смс что я должница.
и из всей телефоной книги , которую они копируют ,они выбрали только родственников и кума) но близкие мои и так уже знали что я в сраке простите)
поэтому через три месяца я оплатила тело даже без%, потому что до этого продлевала

А скільки у Вас протермінування?

Ага. Спочатку смс батькам, а потім дзвінки.

А меня вобще продали за 2 мес . Увага! Борг, післязавтра буде переданий колекторській компанії

А скільки часу прострочка?

Назад
Угорі