Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну не через 7 днів) місяця 3 і запропонуютьСподіваюсь запропонують за тіло закрити
Прімоколлект теж позвонять і вгамуютьсяВ мене кредитсенд, протермінування більше місяця.Прийшла смс,що передано в роботу колекторів промколект.Самі на поступки не йдуть,хочуть щоб заплатила відсотки.Незнаю що від них чекати.Доброго явно нічого.
Ооо а мені ось таке прийшло. Причому пункт 7.10 описує що за розповсюдження даних третім особам очікує кримінальна відповідальністьНевгамовні![]()
Avanscredit та Finbar через 2 тижні прострочки продали примоколект ті телефонують раз в тиждень лише мені. Надіюсь так і буде надалі.Телефонували комусь з близьких? Як вирішили питання?
Не продали, а передали в роботуAvanscredit та Finbar через 2 тижні прострочки продали примоколект ті телефонують раз в тиждень лише мені. Надіюсь так і буде надалі.
Передали в сусідний стіл)Не продали, а передали в роботу
[SARCASM]Поправка: смітник[/SARCASM]Передали в сусідний стіл)
Далекий сусідній стіл, треба ще трохи підвчити зв'язки МФО і колекториПередали в сусідний стіл)
Ваш кредит все ж таки продали ? Мені написали що готують на продаж колекторські компаніїВ мене кредитсенд, протермінування більше місяця.Прийшла смс,що передано в роботу колекторів промколект.Самі на поступки не йдуть,хочуть щоб заплатила відсотки.Незнаю що від них чекати.Доброго явно нічого.