Начались звонки родственникам, знакомым.

• Автор теми Автор теми Sweet_Elena99
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 886
Не лонгуйте більше, це гроші в болото.. якщо щось оплачувати, то тільки закривати, і то треба закривати за тіло кредиту
Спустя какое время МФО могут предлагать за тело+небольшой процент?
Думаю, не зря, Вам сейчас смена обстановки не помешает.
Я тоже в это верю!!! Я еду не просто так, а чтобы закрыть эту тему раз и навсегда!! А родственники не верят в это!!

Спустя какое время МФО могут предлагать за тело+небольшой процент?
Деякі вже і за 2-3 місяці починають... За півроку, дехто за рік.. тут типу як повезе.. читайте електронну пошту.. укрпоштою можуть прислати листа з пропозицією.
Але, щоб мфо запропонувала норм умови - потрібно морозитись, адже якщо ви будете з ними розмовляти, то пропозицій не буде

Деякі вже і за 2-3 місяці починають... За півроку, дехто за рік.. тут типу як повезе.. читайте електронну пошту.. укрпоштою можуть прислати листа з пропозицією.
Але, щоб мфо запропонувала норм умови - потрібно морозитись, адже якщо ви будете з ними розмовляти, то пропозицій не буде
У меня на телефоне стоит антиспам, и я вообще с ними не разговариваю.

У меня на телефоне стоит антиспам, и я вообще с ними не разговариваю.
От і правильно робите.. а на рахунок родичів.. можливо вартує теж деякий час з ними не спілкуватися... Або спробуйте пояснити, що достатньо пару кнопок натиснути - і дзвінки закінчаться..

От і правильно робите.. а на рахунок родичів.. можливо вартує теж деякий час з ними не спілкуватися... Або спробуйте пояснити, що достатньо пару кнопок натиснути - і дзвінки закінчаться..
А вот мне интересно, когда они ставят оборот, чтобы названивать???
А вот мне интересно, когда они ставят оборот, чтобы названивать???
Самое главное, что я поняла, что я уеду, смогу закрыть за тело, и немного с родственниками буду оговаривать это..

Назад
Угорі