Начали приходить письма от качай гроши новые микрозаймы

• Автор теми Автор теми Svet08
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 4K

Svet08

Читач
Дописи
20
Реакції
6
Бали
278
Svet08 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Г С, складено протокол про переховування. Залучено свідків. Триває аналіз на факт шахрайства. Заява в поліцію 5.12. Качай Гроші 0635423012

А мне сегодня пришло что допыт у меня 5,12
А говорили что они спокойные(

Само название- Качай Гроши...Ну мы и качаем) Кстати, если не ошибаюсь, российская шарага,у нас филиал

Вкладення

• Screenshot_20191205-095222~2.webp
    Screenshot_20191205-095222~2.webp
    65.2 Кб · Перегляди: 178
  • Screenshot_20191202-153402~2.webp
    Screenshot_20191202-153402~2.webp
    71.8 Кб · Перегляди: 162
никакой исполнительной надписи нет)) но пока нашла реестр , переживала. В нашей стране все что угодно ожидать можно.... я сама с недвижимостью работаю и процедуру выставления на торги знаю, и законы..... но я так же знаю в какой стране я живу(

никакой исполнительной надписи нет)) но пока нашла реестр , переживала. В нашей стране все что угодно ожидать можно.... я сама с недвижимостью работаю и процедуру выставления на торги знаю, и законы..... но я так же знаю в какой стране я живу(
Г С, встановлено факт шахрайства. Відкрито кримінальне провадження. 9.12 допит. Неявка - злочин. Качай Гроші 0635423012 мне такое сегодня пришло

Г С, встановлено факт шахрайства. Відкрито кримінальне провадження. 9.12 допит. Неявка - злочин. Качай Гроші 0635423012 мне такое сегодня пришло
забейте на них. Посмотрите мои скрины. Там уголовное дело на меня завели , а 9.12 имущество , которого по сути нет продадут. они не оставляют в смс настоящие свои телефоны даже. Чем страшнее смс тем беспомошней мфчмо.

Screenshot_20191205_124406.webp
мне вот приходит потихоньку
И ежедневно наяривают с разнообразных номеров
Если бы не дурное предчувствие, то я бы и не парилась)

Screenshot_20191205_124406.jpg
мне вот приходит потихоньку
И ежедневно наяривают с разнообразных номеров
Если бы не дурное предчувствие, то я бы и не парилась)
Да какое дурное предчувствие, его нету, просто мы себя сами накручиваем, читайте смс с улыбкой, звонкам игнор, все!!!))

Вкладення

• IMG_20191205_121853.webp
    IMG_20191205_121853.webp
    30.6 Кб · Перегляди: 95
Скажіть договір дійсний???хто знає
1. вашого підпису немає
2. я так розумію, що електронно-цифровий підпис (ЕЦП) ви не застосовували (зазвичай він оформлюється в акредитованому центрі сертифікації ключів(АЦСК) після надання паспорту, коду платника податків, заповнення відповідної заяви і такий ЕЦП зазвичай записують на флешку, диск або захищений носій).

висновок: скоріше за все це просто папірець
і це додаток до договору, якщо на договорі щось аналогічне написано в полі "клієнт" і немає вашого підпису "живого", то відповідно і сам договір скоріше за все так само - папірець.

1. вашого підпису немає
2. я так розумію, що електронно-цифровий підпис (ЕЦП) ви не застосовували (зазвичай він оформлюється в акредитованому центрі сертифікації ключів(АЦСК) після надання паспорту, коду платника податків, заповнення відповідної заяви і такий ЕЦП зазвичай записують на флешку, диск або захищений носій).

висновок: скоріше за все це просто папірець
Але якщо ви кажете що навіть ел підписи зберігаються то це договір дійсний і має юридичну силу?

Назад
Угорі