Начало просрочек по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Sancella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Также вхожу в просрочку по кредитам МФО,очень переживаю,читаю форум и немного успокаиваюсь,потом снова накрывает со временем.У меня 14 мфо,много мелких и 3 крупных.Буду включать режим снежинки,так как платить нечем от слова совсем,буду собирать и потихоньку вылазить с этой ямы.Спасибо,что есть этот форум,много полезной информации.
Форум і ❄️ Вам в допомогу. Страх з часом мине. Удачі!

У мене не тільки ці два мікрозайми Є-гроші просрочка 1.5місяця Мілоон і кредит7 просрочки 2 місяці ще є ССлон просрочка 1місяць а самі довбануті Швидко Гроші просрочка сьогодні 8 день а обзвонили вже всіх Містеркеш просрочка 2дні нарахували з 1500 вже нарахували 2958 платити не маю чим на лікарство не хватає
Хай це пічально звучить, але ви самі кажете що всіх обзвонили і всі знають шо і до чого...тому хвилюватися уже не варто, все пройде, треба трохи часу. Тепер сміло можете забивати!!! Лікуйтеся, на даний момент це саме головне! Дзвінки у блок і заспокійливе випийте) і тільки в перед на видужання! Віру в вас) удачі)

В мене теж звонять всім кому можна і не можна розказують що я шахрайка не хочу платити боюсь тільки щоб на роботу не позвонили працюю не офіційно тепер на лікарняному за свій рахунок чоловік загинув в Дпт осталося троє не повнолітніх дітей боюсь щоб потім не вигнали з роботи
Напишите яркое и красочное заявление на каждое МФО в Киберполицию, НБУ и ВАФК.

местное население форума утверждает, что это значительно снижает активность звонилок.
Мой опыт подсказывает, что да - действительно снижает

Назад
Угорі